Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mindenki rosszabbul vezet a...

Mindenki rosszabbul vezet a forgalmi vizsga előtt? Miért? A vizsgán azért van remény, hogy átmegyek?

Figyelt kérdés

Augusztus 4-én vizsgázom majd.

Ma 2 órát vezettem. Egy kis szétszórtságot vettem észre magamon.

Szerintem elfáradtam a végére.

Minden megvolt, csak megzavart, hogy nem a kis bevált módszereimmel vezethetek, hanem azt kell gyakorolni amin 2 vizsgázó megbukott a héten. Jó, tudom, fontos ez is, de vajon a vizsgán menni fog-e.

Most nem nagyon voltam elégedett. Bár a parkolások egész jól mentek.

2020. júl. 23. 10:28
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
ha nincs hely az utába akkor mentek tovább csak szólok.... egyirányú utca elején szól az oktató de nincs 1 db hely se....egy tanács amikor a helyhez érsz (én is szoktam csinálni ilynt: állj meg a kiszemelt helyre ha azt látod hogy elfér akkor probáld meg, ha nem akkor menj tovább... én a vizsgán 2 szer megáltam és mind a kettő rövid lett... meg se próbáltam.... majd legközelebb... Az meg hogy más szarul parkól... a való életben is le kell tudnod parkolni....
2020. aug. 4. 16:15
 22/31 A kérdező kommentje:

Köszi. Az a helyzet, hogy úgyláttam, simán beférek. Ezért próbáltam meg.

Mostmár tanulok belőle.

2020. aug. 4. 16:51
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
jó pap holtig tanul....
2020. aug. 4. 17:01
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindig elrontottam a hely kiválasztását párhuzamos hátra parkolásnál, jellemzően úgy érzékeltem, beférek, közbe persze nagyon szűkös lett, de az oktatóm az órákon mindig azt mondta, hogy ha kiválasztottam, akkor most már meg is kell oldanom(persze segített irányított). :D Szerencsére merőleges parkolás volt a vizsgán, így elsőre sikerült. Ne parázz, menni fog az legközelebb! ;) Sok sikert!
2020. aug. 15. 12:57
 25/31 A kérdező kommentje:

Köszi. Azóta azt gyakoroljuk tolatóradar nélkül.

Már kb. be tudom lőni meddig mehetek hátra.

Kicsi az esély rá, hogy megin párhuzamos hátra lesz, de semmi sem lehetetlen.

2020. aug. 15. 13:01
 26/31 A kérdező kommentje:
*megint
2020. aug. 15. 13:02
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Én kisebb helyet választottam párhuzamos hátrához vagy hát szűköset ezért amikor nem voltam teljesen bent megkérdeztem a vizsgáztatót h választhatok-e másik helyet,mondta igen,2 kocsival arrébb volt is egy nagyobb,oda meg tökéletesen bement. De vizsga végén mondta is,h bement volna a szűkösre is de jobban tettem h választottam mást mert szabad ilyet, csak szabálytalanul ne tegyek semmit.
2020. aug. 15. 15:45
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Szemetseg a vizsgan, hogy az esetek nagy reszeben ha mar kivalasztottad a helyet, akkor be kell parkolnod. Ha nem, buko. Valo eletben is csokoszor van, hogy korrigalnod kell.
2020. aug. 15. 18:04
 29/31 A kérdező kommentje:

Ma megint buktam.

Adott egy duplakörforgalom. 2;2 kihajtó. az elsőből kihajtottam, de ugye jöttek balról tehát megálltam csak fenn maradt a jobb index megálláskor, mert ugye akkor már effektíve elhagytam az első körforgalmat. Ezért félreállított, leüvöltött szinte, hogy így nem lehet autózni, ez megtévesztő irányjelzés. Persze az, de a sok balf@asz akkor hogy kapott jogsit? Meg egy kézifékes induláskor balra, kicsit több gázt adtam. Hozzáteszem örültem, hogy a remegő bal lábammal meg tudom tartani a kuplungot. Erre is azt mondta életveszélyes volt.

Nagyon izgultam. Az első vizsgán nem annyira, mint a 2.-on.

Az oktatóm viszont nagyon rendes volt. Voltak cikis helyzetek mikor beleléphetett volna a pedálba, de nem tette.

Erről a vizsgabiztosról nincsenek jó véleménnyel.

Le lehet pontozni, hogy ilyenen aki bukik, az alkalmatlan a vezetésre, ezek szerint akkor a városunk 80%-a az.

2020. szept. 8. 15:21
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy én sem tudom,hogy lehet elvárni a tökéletes vezetést xddd Tényleg mindenbe bele lehet kötni,de ez annyira gáz,hát az oktatók sem vezetnek úgy alapból,mint ha mi bent ülünk. De sajnálom,hogy megbuktál,remélem legközelebb jobb vizsgabiztost fogsz ki,mert ez rajta múlt:/
2020. szept. 8. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!