Mindenki rosszabbul vezet a forgalmi vizsga előtt? Miért? A vizsgán azért van remény, hogy átmegyek?
Augusztus 4-én vizsgázom majd.
Ma 2 órát vezettem. Egy kis szétszórtságot vettem észre magamon.
Szerintem elfáradtam a végére.
Minden megvolt, csak megzavart, hogy nem a kis bevált módszereimmel vezethetek, hanem azt kell gyakorolni amin 2 vizsgázó megbukott a héten. Jó, tudom, fontos ez is, de vajon a vizsgán menni fog-e.
Most nem nagyon voltam elégedett. Bár a parkolások egész jól mentek.
Köszi. Az a helyzet, hogy úgyláttam, simán beférek. Ezért próbáltam meg.
Mostmár tanulok belőle.
Köszi. Azóta azt gyakoroljuk tolatóradar nélkül.
Már kb. be tudom lőni meddig mehetek hátra.
Kicsi az esély rá, hogy megin párhuzamos hátra lesz, de semmi sem lehetetlen.
Ma megint buktam.
Adott egy duplakörforgalom. 2;2 kihajtó. az elsőből kihajtottam, de ugye jöttek balról tehát megálltam csak fenn maradt a jobb index megálláskor, mert ugye akkor már effektíve elhagytam az első körforgalmat. Ezért félreállított, leüvöltött szinte, hogy így nem lehet autózni, ez megtévesztő irányjelzés. Persze az, de a sok balf@asz akkor hogy kapott jogsit? Meg egy kézifékes induláskor balra, kicsit több gázt adtam. Hozzáteszem örültem, hogy a remegő bal lábammal meg tudom tartani a kuplungot. Erre is azt mondta életveszélyes volt.
Nagyon izgultam. Az első vizsgán nem annyira, mint a 2.-on.
Az oktatóm viszont nagyon rendes volt. Voltak cikis helyzetek mikor beleléphetett volna a pedálba, de nem tette.
Erről a vizsgabiztosról nincsenek jó véleménnyel.
Le lehet pontozni, hogy ilyenen aki bukik, az alkalmatlan a vezetésre, ezek szerint akkor a városunk 80%-a az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!