Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A forgalmi vizsga előtti 2...

A forgalmi vizsga előtti 2 hétben mennyiszer menetek még vezetni?

Figyelt kérdés

Én heti 4× 50 percet szoktam, bár az elmúlz 2 hétben nem miattam de csak 3x50 percet tudtam vezetni.

2 hét múlva vizsga.

Jó lenne addig még legalább 6 órát vezetni.

Egyelőre nem hívott az oktatóm, hogy mi legyen a jövőhéttel. Ma este vagy holnap reggel rákérdezek nála.

Csak arra vagyok kiváncsi hogy van e ilyen sztenderd, hogy hányszor kell vezetni a vizsga előtt vagy ahogy belefér az oktatónak.

2020. júl. 19. 15:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

van a kötezelő vezetés...utána annyit vezetsz amennyit akarsz...vagy az oktatóddal beszéld meg, hogy még mennyit menjél...

én vizsga előtt még egy 20percet vezettem..azért az sem jó, ha elfáradva mész oda...

2020. júl. 19. 15:26
 2/11 A kérdező kommentje:
Ez már a kötelezőn felül van, viszont kéne gyakorolni, mert muszáj átmennem az egyik családtagomnál most kiderült egészségügyi probléma miatt.
2020. júl. 19. 15:32
 3/11 A kérdező kommentje:
Vagyis hogy emiatt biztosan meglegyen a vizsga.
2020. júl. 19. 15:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

mi az ami gyengébben megy? akkor csak azokat gyakorolgasd stb...

azt meg, hogy miért olyan fontos a jogsi nem kell megmondani a vizsgáztatónak, nem fogja meghatni a dolog...

tanuld meg jól a táblákat, szabályokat, hol lehet/nem lehet megállni/behajtani stb... és akkor nem lesz gond.

2020. júl. 19. 15:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehet vele beszélni szerintem én is tudtam még előtte aznap és sűrűbben 1 héttel előtte.

De egyébként sokat segít az is ha meg vannak az útvonalak és fejben egyszer végigszaladsz rajtuk. Átgondolod mik a buktatok hol kell jobban figyelni. Esetleg egy egy kötelező elemet azokon az útvonalakon belül hol tudsz legjobban bemutatni.

2020. júl. 19. 15:45
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszi. Minden megvan fejben.

Néha túl nagy ívben kanyrodok. Ez amúgy bukta?

(Meg a kuplungot a kanyarban jó volna elengedni :)

2020. júl. 19. 15:48
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
ha 2 sáv kanyarodik és te a belsőből a külsőre érkezel az nem szerencsés :D..főleg irányjelzés nélkül :D..
2020. júl. 19. 16:08
 8/11 A kérdező kommentje:
Áhh nem akkor. Csak az utcák sarkán. De ott sem mindig. Igazából ha van ott valami úthiba stb. Akkor veszem be nagyobb ívvel a kanyart elővigyázatosságból. Csak ugye az oktatónak a jobb 1 esből nem mindig látható ami nekem igen.
2020. júl. 19. 16:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Alapból hetente 2×50 percet vezettem (de ez egy alkalom volt a héten), majd a vizsga előtt 1 hónappal tértünk át a 4×50 percre. Pénteki napon volt a vizsga, így még azon a héten kedden és csütörtökön vezettem 2-2 órát, s végül a vizsga előtt - fél héttől - egy órát.
2020. júl. 19. 19:14
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszi.

Hát én valószínüleg ezen a héten nem megyek vezetni.

Elfelejtett beírni:)

Talán, nagyon remélem, hogy a jövőhéten viszont tudok legalább 4 órát menni. Az a helyzet, hogy nagyon jószándékú az oktatóm. Mindenkit vinni akar, így aztán van aki kimarad, mert nem jut hely neki.

Ez a hete necces, mert szerdán nem dolgozik.

Ha nem tudok a jövőhéten sem menni akkor ennek a vizsgának annyi.

Talán másodjára sikerül.

2020. júl. 20. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!