A forgalmi vizsgán valóban ki kell kapcsolnia az oktatónak a (valamilyen) kamerát?
Sok féle kamera van:
- Tolató kamera,
- Oldal kamerák
...stb
Ezekre mondhatja, hogy kapcsolja ki, bár "Igazán nem tudom, hogy kapcsolja ki?" Ha gyárilag beépített, azt nem fogja tudni kikapcsolni gombnyomásra, mert ahogy berakod hátramenetbe, már be is jön a kamera.
A Dashcam-ot, ami kifele néz, és a környezetet néz, azt meg nem kapcsoltatná ki és nem is kérheti meg arra. Meg mi értelme?
Ha van belső kamera, az akkor meg eléggé gáz, mert alapból tájékoztatni kellett volna téged erről, hogy vesz. Ha erre célzott, akkor itt jogi problémák is felvetődnek.
De, biztosan tolató kamerára gondolt, ami nem gyári, hiszen tolató kamerával mégegyszerübb toltani, mint anélkül. És a vizsgán, meg ezt magadtól kell ugyebár hátranézned és tudnod meddig mehetsz. Mert ilyen erővel, olyan autóval oktatnék mondjuk, ami automatikusan beparkol. Megnyomom a gombot és beáll. :) És lám-lám beparkoltam. Szóval én csak erre tudok gondolni másra nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!