Mindenki rosszabbul vezet a forgalmi vizsga előtt? Miért? A vizsgán azért van remény, hogy átmegyek?
Augusztus 4-én vizsgázom majd.
Ma 2 órát vezettem. Egy kis szétszórtságot vettem észre magamon.
Szerintem elfáradtam a végére.
Minden megvolt, csak megzavart, hogy nem a kis bevált módszereimmel vezethetek, hanem azt kell gyakorolni amin 2 vizsgázó megbukott a héten. Jó, tudom, fontos ez is, de vajon a vizsgán menni fog-e.
Most nem nagyon voltam elégedett. Bár a parkolások egész jól mentek.
Köszi mindnyájótoknak! Kicsit megnyugtató!
Amúgy ideges nem vagyok, vagy csak ahogy az első írta nem érzem! :)
De furán nyugodtságot érzek. Nem magabiztosság ez. Más.
Most tuti a front kavart be.
Meg azért reggel 6 tól 8 ig vezetni sem egy leányálom. Lesz ez jobb is! Múlthéten csütörtökön például 50 percet vezettem szinte tökéletesen.
Amúgy fura, hogy ami sok tanulónak nem megy fáradtan pl jobbkezes utcák az nekem simán mennek. Ez a hülye ide nézz oda nézz, most gyorsabban most lassabban, indulj állj meg mégsem balra, menj egyenesen stb. És a fejem is fáj...
Sok volt ez reggelre.
Igen. Nem először, de nemrég még ez is hibám volt amikor dekoncentráltabb módban voltam! :)
Akkor nem aggódom. Vizsga előtti pánikról lehet szó.
Amúgy furcsa, hogy nem érzem, hogy ne sikerülne, de azt sem, hogy biztos átmegyek.
Tuti lesznek hibák és balfékek a forgalomban is.
Megpróbálok nyugodt maradni. Az jó, hogy ha hibázok már nem kattogok rajta egy ideje.
A hátranézésre meg figyelek. Forgok nekik mint a körhinta, hadd örüljenek.
Aki mostanában vizsgázott:
Nekem úgy tanítják, hogy kanyar előtt tükör tükör holttér és a végén az index.
Ezt így kérik a vizsgán is vagy először tegyem ki az indexet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!