Van itt olyan aki egyetemen / tanuláshoz Ipadot használ?
Hu, szuper :)
Megkérdezhetem, hogy milyened van pontosan? Air vagy sima ? Melyik generáció?
Szerinted billentyűzetre szükség van?
Illetve megéri azt a pluszt a cellular? Vagy elég a mobilnetet megosztani telefonról ha nincs wifi?
Azt még hozzátenném, hogy semmi extra igényem nincs. A sulis használaton / tanuláson kívül csak rajzolnék, filmeznék vagy olvasnék rajta pl utazás alatt.
Jó a “sima” (iPad 10.2, 2019), csak arra figyelj, hogy ne a 32GB-osat vedd meg hanem a 128GB-osat. Ha megteheted, vegyél mobilneteset (az +50 ezer huf), de a nagy memória fontosabb, mint a mobilnet. Biztosítást se felejts el rá kötni + páncélüveget + valamilyen jó ütésálló tokot.
Van billentyűzetes tok is, amazonon érdemes venni (ott van kifordítható), az tényleg full összkomfort (mert az egyetemen gépelni, emailt írni is fogsz sokat). Az apple saját billentyűzete drága és nem védi a gép sarkát sajnos.
Úgyamúgy nagyon ajánlom, sokkal többet lógok az ipaden mint a laptopomon.
Bár infó szakon vagyok, ebből a szempontból mégis inkább maradi vagyok.
Volt ipad-em, de max ebook olvasásra használtam, néha netezésre.
Nekem nem jött be, sokkal kényelmesebb a laptopomon minden.
Jegyzetelni órán füzetbe szoktam, de mivel minden teremben minden helyen van gép előttünk, néha ott jegyzetelek, de az is inkább ritka.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!