Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan kereshetnék fordítással...

Hogyan kereshetnék fordítással? Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Angolul, svédül és magyarul szeretnék vállalni fordításokat, tolmácsolást,nyelvoktatást. Teljesen kezdő vagyok, nincs ilyesmi végzettségem de mégis szeretnék ilyennel keresni. Nagyon jól értek és beszélek svédül és angolul is. Könyvek, filmek, sorozatok vagy bármilyen szöveg fordítását vállalnám. Itthonról szeretnék dolgozni.

2020. máj. 16. 16:07
1 2
 11/11 chtt ***** válasza:
100%

Kedves #9., nem akarnálak megbántani, de sajnos a te írásod inkább hasonlít az "idehánytál" igére. A "jelzőid" visszaütnek rád. Szomorú, hogy csak ennyire tartod magad.

Kedves Kérdező, bízom benne, hogy az idézett "műfordításokból" (amelyek valóban nem tűnnek a legsikerültebbeknek :D) vetted, hogy Sztrogoff arra célzott, klassz dolog, ha nagyon jól beszéled az idegen nyelvet, de fordításhoz, tolmácsoláshoz jól kell tudni az anyanyelved is, sőt, azt kell a legmagasabb szinten művelni, ha magyarra akarsz fordítani, és mielőtt bárki engem is lesz*rcsimbókozna, nézzen csak rá a Sztrogoff által hozott "műfordításokra". Magyar emberek követték el, szóval nem, a nyelvtudás önmagában nem biztosítja, hogy jó fordító is leszel.

Kedves Kérdező, szerintem csinálj próbafordításokat, kilincselj. Angolosokkal Dunát lehet rekeszteni, mert mindenki, aki pár évig tanult angolul, már tudornak hiszi magát, tehát érdemes körülnézned, merre, hol van kereslet a svédre, és ott is próbálkoznod.

Fordítani csuda jó dolog. Sok sikert!

:)

2020. jún. 6. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!