Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek van rá esély,...

Szerintetek van rá esély, hogy idén levigyék kb 20 ponttal az felvételit a szegedi orvosin?

Figyelt kérdés

Eléggé pánikhangulatban vagyok, mert nem úgy megy a felkészülés, ahogy gondoltam. Nagyjából 408 pont lenne a max, amit össze tudok hozni, pedig igyekszem, de itthon nem adottak a feltételeim a családom miatt. Nem hátrányos helyzet, inkább csak folyton egymással ordibáló szülők. Így nagyon nehéz. Eddig legalább volt a könyvtár, a suli, de most ott tartok, hogy egy hónapja alig haladtam a kémiával. Siralmas, félek.

Már csak abban bízok, hogy legalább a pontokat majd leviszik.

Szerintetek hogy fognak alakulni a pontok?

Orvosira készülők, nektek mennyire megy a felkészülés?

Egyedül érzem magam, engem nem a vírus kerget az őrületbe, hanem ez a bizonytalanság.

2020. ápr. 16. 02:02
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

1.: A felvételi ponthatárok mindig az oda jelentkezők eredményétől és mennyiségétől függ (extrém esetben be sem indítják a szakot, lásd az elmúlt évek több tanári szakpárja, a kevés jelentkező miatt, igen sok helyen). Mondjuk ez egy orvosin még nem esélyes.

2.: Tapasztalat, hogy a többség a szóbelin általában javítani tud az írásbeli eredményein. Általában. A többség. Idén mivel az esetek nagy részében nincs szóbeli, ezért ez nem fordulhat elő. Várhatóan több helyen is csökkenhet a pontszám. Szintén csak feltételes mód.

3. Sose erre bazírozz, készülj és majd utólag lesz úgyis okos az ember...

2020. máj. 2. 07:12
 42/43 anonim ***** válasza:
Csak miattad 40-nel... Jó buta lehetsz 😂menj máshova ahol nem okozol nagy bajt ha elcseszed.. 😶
2020. jún. 14. 00:47
 43/43 anonim ***** válasza:
Hány pontos lett kérdező?
2020. jún. 14. 09:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!