Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek van rá esély,...

Szerintetek van rá esély, hogy idén levigyék kb 20 ponttal az felvételit a szegedi orvosin?

Figyelt kérdés

Eléggé pánikhangulatban vagyok, mert nem úgy megy a felkészülés, ahogy gondoltam. Nagyjából 408 pont lenne a max, amit össze tudok hozni, pedig igyekszem, de itthon nem adottak a feltételeim a családom miatt. Nem hátrányos helyzet, inkább csak folyton egymással ordibáló szülők. Így nagyon nehéz. Eddig legalább volt a könyvtár, a suli, de most ott tartok, hogy egy hónapja alig haladtam a kémiával. Siralmas, félek.

Már csak abban bízok, hogy legalább a pontokat majd leviszik.

Szerintetek hogy fognak alakulni a pontok?

Orvosira készülők, nektek mennyire megy a felkészülés?

Egyedül érzem magam, engem nem a vírus kerget az őrületbe, hanem ez a bizonytalanság.

2020. ápr. 16. 02:02
1 2 3 4 5
 21/43 anonim válasza:
100%
16-os válaszoló vagyok! Amúgy nem értem, miért veszekedtek :D Miért kell számodra full ismeretlen, ráadásul netes emberkék írásain felbosszantanod magad?! :D Kár energiát fektetni a válaszolgatásba :) Kérdező, szerintem hagyd a fenébe :)
2020. ápr. 16. 10:08
 22/43 A kérdező kommentje:

Én sem tudom, miért veszekedünk, komolyan. :D Valahogy nem tudok elmenni a tahók mellett, nem fair.

De igaz, én befejezem,köszi a szembesítést! :)

2020. ápr. 16. 10:12
 23/43 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem csökkenni fog a pontszám, de nem az érettségi miatt feltétlenül, hanem a kevés jelentkező miatt.

Bár, ez orvosin aligha fordul elő.

Egyébként ez a "sebész" tényleg nem az, nekem mindkét szülőm orvos, az egyik intézetvezető prof. Szegeden, én orvosis vagyok, nagyon nem stimmel ez a sebész nem veszi ki a részét dolog...

A neptunban üzenték még nekünk is, hogy menjünk önkéntesnek, én is megyek, csomóan megyünk. Komolyan ránk szükség van, míg egy végzett orvosra nem, mert ő sebész? :DD Haver, szeretnél te orvos lenni. Belelóg a kezed a bilibe.

2020. ápr. 16. 10:57
 24/43 anonim ***** válasza:
0%
Most legalább megtanulják az orvosok és mindenki a való világot, hogy nem csak a hála pénzért lehet dolgozni, hanek vannak helyzetek, amikor ettől el kell tekinteni. De az érettségis résznél továbbra is fenntartom az álláspontomat.
2020. ápr. 16. 11:33
 25/43 A kérdező kommentje:

#24 szerintem aki orvos akart lenni, az részben tette a pénzért, némelyik pedig abszolút nem a pénzért. Ha nagyon gazdag akarsz lenni akkor számtalan más állás is van, amivel többet és gyorsabban kapsz sok pénzt, kevesebb macerával. Persze a hivatástudat nem tart mindenkiben örökké, de a kezdeti szikra ott van, és az elő is törhet.

Mellesleg, rengeteg orvos nem fogadja el a paraszolvenciát.

2020. ápr. 16. 11:47
 26/43 anonim ***** válasza:
49%

Nézd kérdező, amikor a párom szült, és magán dokihoz elmentünk egy meleg kézfogás került 10e Ft-ba. Most gondold el, hogy ez az orvos, kedden és csütörtökön végezte ezt a magán praxisát. Mindenféle nőgyógyászati dologgal lehetett oda menni. Óránként 6-8 embert fogadott. Na most az egy délután alatt 240e. Egy hét majdnem 500e, és egy hónapban van 4 hét, közel két millió. És jelzem az orvos sosem adott számlát semmilyen nyugtát, tehát ebből annyit vall be, amennyit a kedve tart.

Ezt a pénzt kb akkor éred el ezen kívül, ha vállalkozó vagy, politikus, prosti, de tisztességes munkával nem fogod elérni.

2020. ápr. 16. 12:20
 27/43 anonim ***** válasza:
22%

Mégis mit önkéneskedjen a sebész, mikor nincs beteg? hmm? Én speciel külföldről jöttem haza, nem mehetek dolgozni, de nyilvan a pici agyakban ez meg se fordult, mert a kérdező arra sem képes, hogy ha vki ír két példát, akkor abból az egyiket ne szentírásnak vegye :) szánalom.

Jah és nézz már utána, hogy hogy működik a felvételi rendszer.

Utolsó hetekben én már semmit sem tanultam, de gyakorin pláne nem lógtam egész nap. Belőled sosem lesz orvos, ez tuti

2020. ápr. 16. 13:06
 28/43 Csongor5555 válasza:
Küldtem privát üzenetet
2020. ápr. 16. 13:55
 29/43 anonim ***** válasza:
44%

#27 mintavétel? :)

Peeeeersze, karantén meg nincs dolgod meg ilyenek. Egy sebész úr miért fröcsögne a gyakorin? :DD Egy sebész nem itt nyáladzik, pláne nem húz le másokat a "te sose leszel orvos, az tuti" szöveggel. Ha orvos lennél tudnád,hogy az orvosit elvégzők 60%a idióta, csoda, hogy megcsinálták, de tényleg. Nálunk is van olyan, akitől egy érettségit sem várnék el, nem egy négyes patosz jegyet, na nemár.

Te nem vagy orvos, és a kérdező pedig még simán lehet. Ahogy én is hiába jövök prof családból, nem ment elsőre a kémia, és lám, most kutatok. :D Majdhogynem semmit sem tudsz az orvosiról, és még jó, hogy a távoktatás mellett jutott időm látni ezt a szép jelenetet, mert most sétálok egyet a kertben és hálát adok amiért belőlem nem egy savanyú balek lett.

Mellesleg, kérdező, ugye tudod hogy te nem írhatod meg idén a kémiát? Most olvastam.

Nem baj, jövőre tuti meglesz és akkor poén lenne, ha faterom tanítana, mert ő néha tényleg ordibál. :D De csak órán.

2020. ápr. 16. 13:59
 30/43 A kérdező kommentje:

29-es, jófej vagy, köszi, ne is törődj vele. :))

Apukád melyik tárgyat tanítja? :D Nem akarom, hogy kiabáljon. Féljek?

2020. ápr. 16. 14:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!