Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek van rá esély,...

Szerintetek van rá esély, hogy idén levigyék kb 20 ponttal az felvételit a szegedi orvosin?

Figyelt kérdés

Eléggé pánikhangulatban vagyok, mert nem úgy megy a felkészülés, ahogy gondoltam. Nagyjából 408 pont lenne a max, amit össze tudok hozni, pedig igyekszem, de itthon nem adottak a feltételeim a családom miatt. Nem hátrányos helyzet, inkább csak folyton egymással ordibáló szülők. Így nagyon nehéz. Eddig legalább volt a könyvtár, a suli, de most ott tartok, hogy egy hónapja alig haladtam a kémiával. Siralmas, félek.

Már csak abban bízok, hogy legalább a pontokat majd leviszik.

Szerintetek hogy fognak alakulni a pontok?

Orvosira készülők, nektek mennyire megy a felkészülés?

Egyedül érzem magam, engem nem a vírus kerget az őrületbe, hanem ez a bizonytalanság.

2020. ápr. 16. 02:02
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

Kedves kilences!

Örülök, ha tényleg orvos vagy, feltételezem nem kamuzol.

Nem az első kémia emeltem, tehát még ebben sem tudtál újat mondani. Még csak abban sem, hogy milyen bekerülni, mert pár éve be is kerültem, de úgy alakult, nem tudtam maradni.

De nézd, nekem lehet itt nagyképűsködni, attól még egy bunkó paraszt módjára fogalmazol és lekicsinyítesz. Vagyis próbálsz. :)

A finish igenis fontos, gondolom hetekkel az érettségi előtt te nem ismételtél, mélyítetted a tudásod, ugye? :))

2020. ápr. 16. 08:34
 12/43 anonim ***** válasza:
86%
Már nem azért, kedves 47%-os,de a szóbeli pont, hogy felfelé húzná az átlagot. Nem értem, hogy miért kell az miatt lenézni a most végzősöket, mert lehet, hogy nem lesz szóbelije. Járvány van, ezt el kell fogadni és nem szidni a végzősöket, akik most amúgy is nagyon bizonytalanok, mert a kormány semmit sem mond, és mint mondtam a szóbeli felfelé húzná mindenkinek a százalékát, szóval az elméleted butaság.
2020. ápr. 16. 08:38
 13/43 A kérdező kommentje:

Megjegyzem, az orvosi nem minden, nálad szakmailag máris nagyobb orvosis barátaim valamilyen rejtélyes módon mégis szerények tudtak maradni.

Ezt anélkül mondom, hogy tudnám, meddig jutottál a szakmádban.

2020. ápr. 16. 08:39
 14/43 A kérdező kommentje:
#12es, valóban, nekem az első vizsgámon 97% lett a szóbeli, és a régi osztályomban is gyakorlatilag mindenkinek ekörül volt. Jól jött az a szóbeli anno, felhúzott mindenkit.
2020. ápr. 16. 08:41
 15/43 anonim válasza:
96%
Én orvosin vagyok. Szeritnem módosítani fogják a pontrendszert.
2020. ápr. 16. 08:44
 16/43 anonim ***** válasza:
27%
Ha internetadó van, mennek tüntetni, most miért nem? A szóbeli nemcsak felfele húz. Lehet egy 100%os írásbelid, ha kifogsz egy rossz tételt. Igenis lehúz. Pl összehozol egy 15pontos szóbelit az csak 115/150. Az bárhogy számolom csak 77%. Nem nézem le a diákokat. De egy írásbeliből nem lehet megmondani, hogy mennyi a tényleges tárgyi tudás, és ezt elfogadni sem tudom, és nem is fogom. Volna lehetőség a dolgokra más kérdés, hogy mindenki passzív és tesz rá.
2020. ápr. 16. 08:45
 17/43 A kérdező kommentje:

Nézd, tudom,mi a szerénység. És azt is, hogy az anonimitás nem egyenlő a kötelező bunkózással. Tudod, mit mondtál az imént? Hogy a modor csak akkor szükséges, ha tudják, ki beszél. Névtelenül is maradhatsz kedves, hidd el, nem fáj.

A seggnyalás és a stílusod között jópár árnyalat létezik.

Mellesleg járvány idején van időd itt írogatni, mikor az összes doki és orvosis alig lát ki a munkából? Az anyám is orvos, szerintem nem a neten lóg. Vagy a barátaim a szerb határon...

2020. ápr. 16. 09:08
 18/43 A kérdező kommentje:
#17es ez igaz, de reméljük azért nem felejtik el, hogy tegyék egyenlővé az esélyeket a pontok babrálásával.
2020. ápr. 16. 09:16
 19/43 anonim ***** válasza:
55%
Az elméleted szerint egy orvos nem lehet szabadságon vagy nem lehet beteg? hmm újabb logikus következtetést láthattunk
2020. ápr. 16. 09:48
 20/43 A kérdező kommentje:

Szabadságra? :D Na jó, te nem vagy orvos. Melyik doki megy el ilyenkor szabira?

Mikor már a hallgatókat kérik önkéntes munkára, mert annyira túl vannak terhelve. Ne viccelj, bunkó is vagy, meg hazug is.

2020. ápr. 16. 10:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!