Szerintetek van rá esély, hogy idén levigyék kb 20 ponttal az felvételit a szegedi orvosin?
Eléggé pánikhangulatban vagyok, mert nem úgy megy a felkészülés, ahogy gondoltam. Nagyjából 408 pont lenne a max, amit össze tudok hozni, pedig igyekszem, de itthon nem adottak a feltételeim a családom miatt. Nem hátrányos helyzet, inkább csak folyton egymással ordibáló szülők. Így nagyon nehéz. Eddig legalább volt a könyvtár, a suli, de most ott tartok, hogy egy hónapja alig haladtam a kémiával. Siralmas, félek.
Már csak abban bízok, hogy legalább a pontokat majd leviszik.
Szerintetek hogy fognak alakulni a pontok?
Orvosira készülők, nektek mennyire megy a felkészülés?
Egyedül érzem magam, engem nem a vírus kerget az őrületbe, hanem ez a bizonytalanság.
Kedves kilences!
Örülök, ha tényleg orvos vagy, feltételezem nem kamuzol.
Nem az első kémia emeltem, tehát még ebben sem tudtál újat mondani. Még csak abban sem, hogy milyen bekerülni, mert pár éve be is kerültem, de úgy alakult, nem tudtam maradni.
De nézd, nekem lehet itt nagyképűsködni, attól még egy bunkó paraszt módjára fogalmazol és lekicsinyítesz. Vagyis próbálsz. :)
A finish igenis fontos, gondolom hetekkel az érettségi előtt te nem ismételtél, mélyítetted a tudásod, ugye? :))
Megjegyzem, az orvosi nem minden, nálad szakmailag máris nagyobb orvosis barátaim valamilyen rejtélyes módon mégis szerények tudtak maradni.
Ezt anélkül mondom, hogy tudnám, meddig jutottál a szakmádban.
Nézd, tudom,mi a szerénység. És azt is, hogy az anonimitás nem egyenlő a kötelező bunkózással. Tudod, mit mondtál az imént? Hogy a modor csak akkor szükséges, ha tudják, ki beszél. Névtelenül is maradhatsz kedves, hidd el, nem fáj.
A seggnyalás és a stílusod között jópár árnyalat létezik.
Mellesleg járvány idején van időd itt írogatni, mikor az összes doki és orvosis alig lát ki a munkából? Az anyám is orvos, szerintem nem a neten lóg. Vagy a barátaim a szerb határon...
Szabadságra? :D Na jó, te nem vagy orvos. Melyik doki megy el ilyenkor szabira?
Mikor már a hallgatókat kérik önkéntes munkára, mert annyira túl vannak terhelve. Ne viccelj, bunkó is vagy, meg hazug is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!