Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Elterveztem a jövőm, véleménye...

Elterveztem a jövőm, véleményetek?

Figyelt kérdés

Szóval most megyek 9.be szóval innen kezdem.

Felvettek a rendészeti gimnáziumba , itt elakarom végezni ezt a 4 évet, és utána a Budapesti Rendőr Főiskolára menni, vagy a Zrinyi Miklós Nemzet védelmi egyetemre , ha már ott vagyok elvégzem , és utána leszolgálom azt a minimumot rendőrként amit az utcán kell tölteni, ha ez megvan, megpályázom a kommandósokhoz bejutást , ha ez megvan és felvettek, akkor kommandós leszek , és addig leszek az amíg bírni fogom, utána majd nyitni szeretnék majd valami kis vendéglőt. Családot is szeretnék , 2 gyermeket, egy fiút és egy lányt .

Tudom hogy kommandósoknak :

- 120%-ig egészségesnek kell lenniük

- küzdő sportolniuk kell - én 7 éve thaiboxolok

- észben is nagyon a toppon kell lenniük

- rendkívüli nagy fizikai megterhelést is bírniuk kell

Szerintetek?

2010. júl. 26. 13:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
de most ennek a kérdésnek mi a lényege??
2010. júl. 26. 15:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább legyenek előlre tervei, minthogy érettségikor se tudja, hogy mi legyen. A kommandósokhoz a bejutás kb kihalásos alapon megy, de azért sok sikert!
2010. júl. 26. 17:22
 13/15 anonim ***** válasza:
előre*
2010. júl. 26. 17:22
 14/15 A kérdező kommentje:

de most ennek a kérdésnek mi a lényege??

Igazából nemsok , csak kíváncsi vagyok mások véleményére...

2010. júl. 26. 18:09
 15/15 anonim ***** válasza:

nagyon sok minden fejben dől el, én is elterveztem még gimnáziumban, hogy hova tovább, mikor milyen nyelvvizsga...stb stb.

így könnyebb tartani az iramot.

jó az ha van az embernek terve.

2010. júl. 29. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!