Hogy dolgozzak egyetem mellett?
Sajnos teljesen lemaradtam a tanulással. Eddig dolgoztam meg otthon is ültem nem találtam érettsegi után a helyemet. Most járok 26 évesen nappali egyetemre és mellette okj képzésre is viszont a szüleim nem tudnak anyagilag támogatni régebben sem tudtak és azt mondták dolgozzak. Aztán csináltam most 1 hétig iskola után volt olyan hogy 2 napig nem aludtam de aztán feladtam mert egyszerre ennyi minden nem megy. Hogyan értessem meg velük hogy másfél év van már csak hátra az okj képzésből és ha azzal végeztem utána egyetem mellett ami még 2 és fél évig tart tudok mellette dolgozni. Viszont pénzre meg szükségem van.
26/f
Nézz utána, hogy az egyetemeden, a szakodon van-e duális képzés. Igen hasznos.
Ha nincs, akkor pedig keress munkahelyet és iratkozz át levelező tagozatra. 26 évesen nem lehet elvárás, hogy a szüleid eltartsanak, csak azért, mert te nem tudtad eddig eldönteni, hogy mit csinálj. Nekem 26 évesen már 7 év munkaviszony volt a hátam mögött, egy helyen ledolgozva és 1 éves volt a fiam.
Hegesztő marketinges? És azt mondod, már megtaláltad a helyed? Na mindegy, te tudod.
Azt írod, nem tudnak támogatni. Nem "nem akarnak", hanem "nem tudnak". Szóval akkor nincs kérdés. Egyetemen halasztasz, befejezed az OKJt, utána abban dolgozol, és mellette befejezed az egyetemet.
De te nem is akarsz változtatni... okj, mellette meki(!!!) 3 évig, olyan beosztással, hogy nem egyszer estem össze, DE, amíg be nem fejeztem a tanulást, ott voltam.
Ha nem TUDNAK támogatni, mit vársz?! Bankot rabolnak érted, vagy mi...?
Javítsatok ki, ha tévedek, de tudtommal nem létezik olyan, hogy előre kifizess 2,5 évet az egyetemen, hanem félévente írják ki a neptunban. Ennél fogva a kérdésed vagy kamu, vagy fogalmam sincs..😂😂
Ha ezt nem írod, akkor egyetlen tanácsom lett volna: hagyd abba az egyiket, ha tetszik, ha nem. Mind a 3 egyszerre nem megy. Vagy munka-egyetem, vagy okj-egyetem, vagy munka-okj, de mindhárom szinte fizikai képtelenség..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!