Hogy mondjam el anyáéknak, hogy abba akarom hagyni a sulit?

Hát próbáld a lehető legpozitívabban: Ne úgy mondd, hogy anya, abba hagyom a sulit, hanem pl
Anya! Én rájöttem mi az, ami érdekel, hogy mit szeretnék dolgozni. És olyannyira komolyan gondolom, hogy ezt fogom tanulni. És hogy ezt tanulhassam, mellette dolgozok.
Amit most tanulok az egyáltalán nem érdekel és nem is szeretnék az életbe ezzel dolgozni, így nem látom értelmét hogy elszenvedjem végig, mikor nem is megy( .A vezetés és gazdálkodási ismeretek olyannyia nem ment,hogy nem kaptam meg belőle a kettest).
:D Na, szal kb így adnám elő.
Amúgy megpróbálhatod még, esetleg hogy előtte utána érdeklődsz a sulidban, h engednék e hogy estin vagy magántanulőként csináld( magántanulóként csak pár havonta vizsga, vagy csak a számonkérésekre kell bejárnod). Ehhez kérelmet kell írnos és beleírod h munka miatt kellene ez neked.
(Bár hozzáteszem h szakma miatt nem szokták engedni a gyakorlat miatt- esetleg ha a gyakorlati órákra bejársz)
Én is így voltam idén, fél év után ott is hagytam, aztán inkább kimentem aupairnak Angliába. Most tudom mi érdekel, azt is csinálom majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!