Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg anyáéknak...

Hogy mondjam meg anyáéknak hogy elköltözök otthonról?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, van állandó munkahelyem, és most találtam egy nagyon jó albit.

nagyon szeretnék elköltözni itthonról mivel állandóak a veszekedések :S ha munka után nem jövök haza a busszal már kabaré van, hogy miért nem tudtam szólni előre hogy csavarogni akarok.

ha hétvégén megyek bárhová mindig kérdik hogy miért, kivel, hová.....

már nagyon elegem van ebből. sose díjazták a saját ötleteim, éltem külföldön 2 évet, akkor is haragban voltunk, mivel szerintük hülyeség volt.és még sorolhatnám a problémákat...

2011. jan. 13. 20:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Úgy mond meg nekik, hogy el fogsz költözni azért, mert nem bírod, hogy mindig kérdezősködnek és nem lehet magánéleted. Így talán megtanulják a leckét.
2011. jan. 13. 20:07
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Kijelented, megmondod mikor, hogy nem szorulsz a támogatásukra, nagykorú vagy és semmi beleszólásuk. Kapod a cuccaid és mész. Ha tényleg felnőtt és érett vagy, miért csinálsz belőle ekkora problémát?
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy veszekedés után pakolj össze, és menj!
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen eléjük állsz,és megmondod,hogy önálló életet szeretnél kezdeni és pont.
2011. jan. 13. 20:09
 5/16 A kérdező kommentje:

csak már most látom magam előtt h ebből is balhé lesz,miért nem tudok én itthon megülni a seggemen, miért kell nekem mindig mennem....

ugyan ez volt mikor kimentem angliába, csak akkor követtem el hibát mikor haza jöttem

2011. jan. 13. 20:10
 6/16 BlackSword ***** válasza:
100%

Ültesd le szépen őket, és mond el nekik, amit ide is írtál... Végtére is megértem, hogy nehéz, de vágj bele, ha úgy érzed, hogy jobb lesz...

Sok sikert!!!

2011. jan. 13. 20:24
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen mondd el nekik, hogy nagyobb önállóságra vágysz. Ne egy veszekedés után, mert azzal csak még jobban belelovallod őket, gondolom édesanyád idősebb, nem hiányozna egy szívroham.

Végül is mindegy, mit mondanak, nem tarthatnak otthon erőszakkal. Ha érzelmi zsarolással próbálkoznak, menekülj.

2011. jan. 13. 21:06
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Alakítsd ki a helyet, pakolj össze, menj el, mikor nem látják, aztán menj vissza elköszönni. Mondd meg, hogy továbbra is szereted őket, de az történt, hogy felnőttél. Esetleg vegyél nekik szinházjegyet, hogy elkezdhessék a saját önálló életüket.
2011. jan. 13. 22:17
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha megvan a lakás és megvannak a cuccaid, egyszerűen bejelented és távozol.
2011. jan. 13. 22:54
 10/16 anonim ***** válasza:
80%

muter, fater, én leléptem.

Sztem több beszámolóval nem tartozol nekik.

Azt nem értem, miért engedsz nekik? akaratgyenge vagy? Ez nem jó jellem.

2011. jan. 13. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!