Hogy mondjam meg anyáéknak hogy elköltözök otthonról?
22 éves lány vagyok, van állandó munkahelyem, és most találtam egy nagyon jó albit.
nagyon szeretnék elköltözni itthonról mivel állandóak a veszekedések :S ha munka után nem jövök haza a busszal már kabaré van, hogy miért nem tudtam szólni előre hogy csavarogni akarok.
ha hétvégén megyek bárhová mindig kérdik hogy miért, kivel, hová.....
már nagyon elegem van ebből. sose díjazták a saját ötleteim, éltem külföldön 2 évet, akkor is haragban voltunk, mivel szerintük hülyeség volt.és még sorolhatnám a problémákat...
csak már most látom magam előtt h ebből is balhé lesz,miért nem tudok én itthon megülni a seggemen, miért kell nekem mindig mennem....
ugyan ez volt mikor kimentem angliába, csak akkor követtem el hibát mikor haza jöttem
Ültesd le szépen őket, és mond el nekik, amit ide is írtál... Végtére is megértem, hogy nehéz, de vágj bele, ha úgy érzed, hogy jobb lesz...
Sok sikert!!!
Egyszerűen mondd el nekik, hogy nagyobb önállóságra vágysz. Ne egy veszekedés után, mert azzal csak még jobban belelovallod őket, gondolom édesanyád idősebb, nem hiányozna egy szívroham.
Végül is mindegy, mit mondanak, nem tarthatnak otthon erőszakkal. Ha érzelmi zsarolással próbálkoznak, menekülj.
muter, fater, én leléptem.
Sztem több beszámolóval nem tartozol nekik.
Azt nem értem, miért engedsz nekik? akaratgyenge vagy? Ez nem jó jellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!