Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam-e el anyáéknak vagy sem?
Ha nagyon nyomaszt téged hogy el kell mondanod, legalább mond el lehhet üvöltözni fognak lehhet hogy nem!
De az biztosan jobb lesz hogyha elmondod nekik az igazat!
Nekem az anyukám nem érti meg ezt... ugyanezzel jön, hogy fiatalok vagyunk, korai stb., csak én már lassan 20 leszek. -.-
De beszélj velük, ha normálisak. :) Ne titkold!
Nekem például hihetetlen rossz a kapcsolatom anyámmal. Mindig is irigyeltem a barátnőimet amikor arról meséltek, hogy ezt meg ezt beszélték meg az anyukájukkal. Én nem mondtam el nem hazudtam csak hallgattam róla gondolom valamikor csak rájött mert azért ő sem hülye. Nőgyógyászhoz is a párommal mentem először. Te ismered a szüleidet ha bánt, hogy hazudnod kell akkor mondd el nekik megkönnyebbülsz és mivel rosszul érzed magad mert hazudtál nekik gondolom azért nem olyan rossz velük a kapcsolatod :). Azért írom mert én egyetlen hazugságomat sem bánom, ő is hazudott nekem rengetegszer.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!