Hogy mondjam meg anyáéknak?
Figyelt kérdés
Ki akarok menni külföldre melózni, már a szerződés is meg van, angliába mennék egy hotelba recepcióra.
itthon is recepciósként dolgozok október óta.
angolul jól beszélek, mivel már éltem angliában 1,5 éve (au pair voltam) és 4 hónapot amerikában.
és most vissza mennék angliába. már az előző "kirándulásaim" sem tetszettek nekik, mivel szerintük felesleges, és ne adjam fel a biztos melóm itthon.
itthon keresek havi 100 000ft ot, kint jóval többet tudnék, ha ügyes vagyok akkor min 200 000at félre is tudnék rakni havonta.
félek a reakciójuktól, hogy mondjam el nekik?
22L
2011. márc. 23. 16:26
1/3 anonim válasza:
Végül is egyszer már kinn voltál.Az biztos hogy nem fogadnák jól mivel akkor csak néha-néha látnának és hiányoznál nekik.De máshogyan nem lehet elmondani mint ugyan így hogy leírtad.Valahogyan meg kell élni.
2/3 Vérszomjas pandamaci válasza:
22 éves vagy.
Mész és kész. A székhez úgysem kötözhetnek.
Megnyugtatásukra egyébként megmutathatod a hotelt, beavathatod őket a részletekbe, de megtiltani úgysem lehet.
3/3 anonim válasza:
22 éves nehogy már a szüleidtől kéne engedélyt kérned a munkára... 19 évesen ugyan ezt csinálták velem is, ne foglalkozz velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!