Hogy mondjam el anyáéknak, hogy van valakim?
Nemrég összejöttem egy sráccal, és anyáék még nem tudják. Nekem ő az első és fogalmam sincsen hogy közöljem. Mivel tegnap is bent voltam nála, és este mikor jöttem haza jöttek a kérdések h hol voltam. Válaszom Jucinál, Petinél .... nál. De előbb utóbb elfogynak a nevek :S
Amúgy anyáékkal sose beszéltünk ilyesmiről, (pasikról, sexről, semmiről). És most félek a reakciójuktól.
Én 20, pasi 22
Nyugodtan közöld velük!
Fiatal felnőtt ember vagy - ezt el kell fogadniuk. Ha őszinte vagy és látják az örömöd, akkor nem lehet baj. Szedd össze magad és kezdj el mesélni nekik:) Ráadásul ezzel te is kicsit beleedzed magad az életbe, hisz saját döntéseket kell hoznod nemsokára úgy, hogy nem állnak majd a szüleid közvetlenül a hátad mögött.
Ha viszont titkolózol még, akkor esetleg beültethetsz a fülükbe feleslegesen bolhákat... miért nem beszélt erről a srácról pl. /biztosan valami rossz ember/
A nevek nem fogyhatnak el, ha a végére érsz kezdheted előröl :D
Komolyra fordítva szerintem se félj nekik megmondani. Csak közöld velük, nem a véleményükre vagy kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!