Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemtől tömegközlekedéssel...

Egyetemtől tömegközlekedéssel 1,5 órára lakom, de ez reggeli forgalomban két óra is lehet. Szerintetek megérné inkább kollégiumba menni?

Figyelt kérdés

Kollégiumban hátránynak találom: szobatárs, nincs wc és zuhanyzó a szobában, ezek a folyosó végén vannak koedukált vizesblokkban. Napi étkezéseket magamnak kell megoldani idegen környezetben ill. közös konyha. Buli. Bme kollégium szoval extra buli.

Szerintetek kollégium vagy bevállaljam az ingázást?

2019. aug. 9. 11:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
83%

Bulikba nem kötelező menni, senki nem fog elrángatni. A szobában meg úgyse bulizhatnak a többiek, ha Te nem engeded. Az egyetemen amúgy sem szokott egész évben minden nap buli lenni, csak időszakonként...legrosszabb esetben van füldugó. Én a napi ingázást nem bírnán, nagyon elfáradnék, rengeteg idő, ami helyett tanulni és pihenni is lehetne. Ami még kényelmetlen lehet, hogyha nap közben vagy 2-3 lyukas órád, akkor a koliba vissza lehet menni, de ha nincs kolid, akkor most legyél valahol...ha nap közben rosszul leszel, fáj a fejed, fáj a hasad, ott a koli, lefekszel, nem kell még haza szenvedni.

Én nagyon bejárás-ellenes vagyok, nem bírom, ha távol van az otthon...csak rámutattam a kolis élet előnyeire is.

2019. aug. 10. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!