Anglisztika BA végzettséggel megérné elmenni osztatlan tanárira, beszámíttatva az anglisztikát?
Figyelt kérdés
Egyre többet gondolkodom ezen. Nem mondom azt, hogy annyira tanár szeretnék lenni, de picit félek attól, hogy mi lesz velem ha majd egész életemet egy irodában kell eltöltenem, nem nekem való. Azt mondják sokan, hogy jó tanár lennék, mert türelmes vagyok és jól, szájbarágósan magyarázok. Jelenleg nem tudom elképzelni magam tanárként, de ki tudja mit hoz a jövő. Egy biztos, nem vagyok képes az életemet egy irodában sínylődve, egy számítógép mellett eltölteni. Szerintetek mi lenne a jó megoldás, hogy ne így járjak? Jelenleg szakfordítói képzést csinálok, amivel szintén egy számítógép előtt ülő munkám lenne, de mégis jobbnak találom, mint egy multicégnél dolgozni. Ti mit tennétek a helyemben? Mielőtt bárki lehurrogna, azért választottam ezeket a szakokat, mert a reálos szakokhoz semmi érzékem nincs, így nálam csak ezek játszanak. Viszont úgy érzem, hogy sosem fogom tudni igazán, hogy mit is szeretnék csinálni. 27 éves nőként nem itt kellene tartanom, de sajnos máig nem tudom, hogy mi akarok lenni, milyen munkát szeretnék csinálni. Volt jó pár munkám már, köztük egy irodai is, és sajnos borzasztó tapasztalataim vannak munka téren, főleg az irodai esetében. Egyszerűen nem nekem való. Valamilyen mozgalmasabb dologra vágyom, ennyi biztos. Előre is köszönöm, ha valaki bármiféle tanáccsal tud szolgálni.2018. jan. 20. 17:56
2/2 anonim válasza:
Mert az "osztatlan" tanári most
két szakos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!