Mi szükség van az ilyen „álldogáló“ munkakörre (fôleg BKV)?
Én fejben csak így nevezem szegényeket. Ti mit gondoltok?
Egész kis forgalmú (1—es metró kisebb megálló is) megállóknál,is ketten ott álldogálnak, néha egy harmadik a pénztárban.... milyen unalmas lehet ez. És minek? Sokszor beteg, idôs, igem duci „ellenôrök“, komolyan ô tartja fel majd a randalírozó/bliccel/agresszív utast?
Hány ilyen álldogálója van a Bkvnek és mindez minek? Ha nem lennének ilyen olcsón fizetve szegények, ezt egy cég se finanszírozná, Nyugaton sehol nem látsz nagyvárosban százszámra álldogálót.
Ez lenne a jövô? Nem gépeknek kellene ilyesféle melót végezni?
És óket az államnak képezni? Mindjárt talán kevesebb hiányszakma lenne (persze szakmunkás de akkor is,abban is hiány van).
Értem, jobb ez neki, mint ha munkanélküli lenne, de ebbôl a pénzbôö nem lehetne elôbb képezni ôket? Értelmes tevékenységre ehelyett?
Orbán szépen kozmetikázhatja a statisztikát, csökkenô munkanélküliség, de most komolyan, ez milyen már. Éhbérért odaállítják 8 órát a semmire álldogálni, puff, teremtettünk „munkahelyet“ :))))
Otp—ben hasonló, sorszámkiadó automata mellett hölgy áll, mit szeretnénk intézni, segít, akkor minek a masina?
Egy országban nem látok ennyi hasztalan álldogálót. :)))
Másnak mi a véleménye?
Nem ôket akarom ezzel bántani!
Nem volt kérdés? Ugye csak szivatsz :)
Olvasd el újra a KÉRDÉST. A végén ugye kérdõjel van, ez alapján ismered meg :) utána leírom a gondolataimat. A végén ismét a kééérdõjel : "másnak mi a véleménye?"
Neeem, télleg nem volt kérdés :)
Kicsit ellentmondóakat írsz, elõször "megmondom mi az igazság", majd utána már csak azt mondom, "amit gondolok"? Akkor most melyik is?
Megsúgom, értelmes ember csak a véleményét mondhatja, a szubjektív gondolatait. Csak a hülyék vélik mindig tudni a tutit és hiszik, hogy a véleményük egy megtámadhatatlan igazság.
Szóval ebben az egyben igazad van, valóban csak a véleményemet írom, nem vagyok a Mindentudó Jóisten :)
Ezeket elég terjengõsen megindokoltam.
Te továbbra sem, pedig már nagyon vártam.... de az én saját szavaimat nagyon ügyesen ismételgeted :) innen látszik, hogy önálló gondolatod zéró.... :)
Miért nincs közöm hozzá? Akkor soha semmirõl nem lehet vitatkozni, kérdést feltenni? Csak mert épp nem dolgozom ott? Nagyon bölcs :))))
Jelentem, ma az egyik leült a padra és a falba dugta tölteni a telót és azt nézegette :))) Erre kellenek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!