Mit csinálnátok a helyemben, ha veletek történik minden?
Bocsánat de te tipikus Budapesti ember vagy... Nem akarlak megbántani, tahó lenni... Egy éve élek Budapesten... Rengetegszer járok BKV-val...
A te teendőd tud mi lett volna? Ha látod, hogy így vezet a sofőr, fogod és a következő emgállónál leszállsz... bármi legyen az 5-10-15 perc múlva jön a következő... ( Egyébként ezt utálom a legjobban, hogy az öreg néni, és már sokszor a középkorúak is... ki van írva, h 6-7 percenként jön pl a troli... és 5 percet áll a buszmegállóban és kiabál emg mérgelődik, hogy hol van már... nem mindegy hogy mérgelődik v sem? Úgyis ugyanakkor jön... Lakna egy hetet az én falucskámban ... meglátná milyen az amikor csak busz jár az is 1.5-2 óránként!)
Az idős néni és a babakocsis 100% hogy felszáll... befurakszik a két ajtó közé pontosan... és a következő, v a 2. megállónál le akar szálni... És még sorolhatnám...
Örülj neki, hogy egy ilyen túlfejlesztett infrastrukturával rendelkező városban élsz! Tudod mennyivel egyszerűbb itt Budapesten az élet?
DKV az debreceni szerintem.
Különben maximálisan egyetértek az előttem szólóval.
23:58-as vagyok
Hoppá tényleg:D Azt hittem csak gépelési hiba... nem néztem hogy kétszer is DKV :D Ez nagyon égő :D
De a válaszom mellett akkor is kiállok... Viszont lehet, hogy akkor a kérdező Budapest syndromában szenved? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!