Mit csinálnátok a helyemben, ha veletek történik minden?
Ez nagyon szomorú, de nem lehetne normálisan, a mondatok végén ponttal írni? A magyar nyelvtan szabályai szerint?
Egyébként tegyetek panaszt a látlelettel, de kétlem, hogy valami történne, hiszen leszállás után lettél rosszul, látleletet akkor nem is adtak, külső és belső sérülésed nem volt amikor az orvos megnézett.
Igazat adok az előttem szólónak.Már megbocsáss,de borzasztó idegesítő a stílusod.Nem vagyok pszichiáter,de nekem az jön le a felkiáltójeleidből,meg a kétszavas mondataidból hogy egy hisztérika vagy..."baleset" "elapadt tej" meg "látlelet amin nem láttak semmit" mindezt egy fékezés miatt.
Ne haragudj de szerintem ez teljesen komolytalan.
8.48-as vagyok 3 gyerek anyja és orvos.
nem kellemes ami veled történtg, de teljesen egyértelmű, hogy túldramatizálod. Egy babakocsira borulástól, mégha be is kékül a combod, nem fog fájni a fejed (ahhoz a fejedet kellett volna nagyon beütnöd) és nem apad ela tejed (ha beütötted volna az egyik melled, abban alakulhat ki gyulladás ami csökkenti a mell mennyiségét, de akkor annak nyoma is lett volna, tehát felveszik a látleletben)
Én is utaztam, nem 1 hanem 3 gyerekkel is. utaztam bolond buszsöfőrrel is. Soha nem történt semmi, mert még kiskoromban megtanultam,hogy kapaszkodni kell.
Valószínű igazad van, hogy a sofőr megengedhetetlenül vezetett, igen, figyelmeztetni lehet a BKV-t, de a történeted egyéb részének ehhez semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!