Mit csinálnátok a helyemben, ha veletek történik minden?
Milyen papirra? Te írtad: "Látleletet nem adtak, mivel nincs belső sérülésem, és külsérülésem sem"
akkor nincs látlelet.
Figyelj, de hisztizz már ezen, szomorú, megtörtént,ennyi. Foglakozz a gyerekkel, nyugodj meg, foglakozz a tejeddel, hogy tudj szoptatni tovább. Szerintem ez sokkal fontosabb,mint itt vagy bárhol balhézni.
Teljes mértékben igazat adok neked. Én is Debreceni vagyok, és tényleg sz.rul vezetnek a sofőrök! Az a baj, hogy fiatalokat vesznek fel, és sajnos azoknak még nincs elég tapasztalatuk. Idősebb sofőrrel nekem sincs bajom, de ezek a fiatalok kapkodva vezetnek, azt hiszik sport autó. Na mindegy. Amúgy a múltkor is utaztunk a buszon, és akkor is egy ilyen fickó vezetett, és egy néni sérült meg, beverte ő is a fejét, de ő vérzett is, és a sofőr leszállította buszról, és ment tovább. Én nem tudnám, hogy mit tettem volna a helyedben, de semmiképp ne hagyd magad, mert a Dkv-ok elvannak szállva maguktól. Nekik nem számít az utas, csak minél több pénzt hajtsanak be. Én a helyedben nagy port kavarnék a média által, hogy tudják, mi zajlik a buszokon. Az itteni hozzászólásokkal meg ne foglalkozz. Szurkolok neked!
34hetes kismama
Utolsó válaszolónak
Köszi a biztatást, nem fogom annyiban hagyni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!