Mi történik, ha rágyújtok a metrókocsiban?
Figyelt kérdés
szilveszterkor eléggé benyomva utaztam a metrón, és majdnem rágyújtottam (csak a velem utazó józan haveromon múlott, hogy végül nem). aztán gondolkodtal el rajta, hogy mi történt volna? van füstjelző, és megállította volna a metrót? vagy simán mentünk volna tovább?2011. jan. 13. 21:19
1/6 anonim válasza:
Nincsen füstjelző, de nem szerencsés dohányozni, mert könnyen keletkezhet tűz, ami egy zárt alagúti térben különösen veszélyes lehet.
2/6 anonim válasza:
Mentetek volna tovább. Szilveszterkor örülnek, ha nem hánnyák tele a metrót. :-D
4/6 anonim válasza:
Én biztosan rádszóltam volna,hogy tedd el!
5/6 anonim válasza:
A többi utas agyonver.
Tudod a hányás és fos illetve hajléktalan szag mellett még a cigifüstöt is elviselni... Nah az kiveri a biztosítékot szerintem nagyon sok mindenkinél.
6/6 anonim válasza:
Ahoj!
Ha látom, hogy még részeg is vagy valószínűleg előbb az első állomásnál felszólítalak, hogy menj a felszínre tüdőrákot kapni, utána ha nem lehet, hogy édesanyád lelkivilágáról is elbeszélgetünk. Ahogy az előző írta, ami sok az sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!