Mi a baja sokaknak azzal ha kapucniban vagyok a buszon?
Figyelt kérdés
2018. márc. 3. 20:37
11/14 anonim válasza:
Minek foglalkozol azzal, hogy mit gondolnak rólad ismeretlen emberek???
Ha meg valaki beszól emiatt, ennyit kell csak mondanod: Foglalkozz a saját dolgoddal!
12/14 anonim válasza:
Vagy, ahogy akarsz, szerintem a közlekedési vállalat autóbuszostul köztulajdon, mint akármelyik utcasarok... úgyhogy ne kezdjen el senki se erkölcsi tósztot mondani, hogy miben illik ott megjelenni. Otthon, a magánlakásán nézhet furákat, ha a vendége nem tartja az általa kitalált dresszkódot...
13/14 anonim válasza:
Ha fázok, akkor én is felveszem a kapucnimat. Fütyülök arra, hogy ki mit gondol.
14/14 anonim válasza:
Az tény, hogy pszihológiai önvédelmi mehanizmusunk által rejtegető vagy félelmetes személynek tűnhet. De az a többi ember sztereotípiája vagy előítélete, hogy suttyóság lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!