Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi a baja sokaknak azzal ha...

Mi a baja sokaknak azzal ha kapucniban vagyok a buszon?

Figyelt kérdés
2018. márc. 3. 20:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
18%
Talán az, hogy suttyónak nézel ki.
2018. márc. 3. 20:43
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
Senkinek sincs baja vele, nem is érdekel senkit, mit hordasz a buszon.
2018. márc. 3. 20:43
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
suttyó divat sajnos hordjál sapkát m a az is divat nemcsak a nincstelenek kapucnija
2018. márc. 3. 20:44
 4/14 anonim válasza:
53%
A kapucni viselése közösségben azt feltételei az illetőről,hogy rejteget valamit, ez által nem bíznak meg benne,furán néznek rá amolyan ellenszenvesen. Hordj sapkát akkor nem lesz bajuk.
2018. márc. 3. 21:21
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
Régen én is kapucniban voltam a buszon. Nem nézett rám furcsán senki.
2018. márc. 3. 21:29
 6/14 anonim ***** válasza:
50%
Huu igen, eléggé suttyós, én is mindig megjárom, főleg múltkor, 'bézbóz sapkába mentem el a garázsomhoz, fázott a fülem, felhúztam a kapucnit és a rendőr meg szinte mindenki megnézett, bámult, nem tudtam miért... aztán rájöttem, még vezetni is kapucniba vezetek, nem tudom miért.. lényeg, hogy azt hiszik sokan, hogy suhanc vagy.
2018. márc. 3. 21:31
 7/14 ormiviki válasza:
61%
amíg nincs másnak kára belőle addig a fejeden is pöröghetsz csak azzal jár hogy jól megbámulnak.én pont a szembenjövő autó soförjét bámultam jól meg a lámpánál,kapucniba és a száján is olyan csontosMintás maszk volt.nézte,hogy én mit nézek de mondom ,ha idiota vagy akkor legalább hagyd nézzenek,mert másnak úgysem vagy jó.
2018. márc. 3. 21:56
 8/14 anonim ***** válasza:
56%
Nézd, manapság igazából nem divatos és tényleg azt az üzenetet közvetíted vele, hogy valami rejtegetnivalód van. Ettől persze még lehetsz a világ legrendesebb embere, de az üzenet ez.
2018. márc. 3. 22:29
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Igazából ott a gond, hogy azzal foglalkozol, más mit gondol. Gondoljanak amit akarnak, ha neked kényelmes, akkor viseld, régen rossz lenne ha mindenki az alapján tenne mindent, hogy mit gondol róla pár vadidegen ember.
2018. márc. 4. 00:09
 10/14 anonim ***** válasza:
10%
Tulajdonképpen mi is a gond a 8-as válasszal?
2018. márc. 4. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!