Ti támogatnátok azt, ha lehetne értékelni a vezetőket a BKK-nál?
Akkor minek 5 csillag? 1 vagy kettő nem elég? Vagy 0,1?
Eleve milyen vezetőket?
Sofőröket vagy menedzsmentet? Előbbit igen, utóbbit nem. Mezei utas nem lát bele a menedzsment ügyekbe és inkompetens. Híradó alapján véleményt formálni egy ember munkájáról pedig több mint nevetséges lenne.
Normálisan működő felügyelőbizottság, közgyűlés stb kellene a cégforma törvény előírta formájában.
Nem támogatnám.
Járművezető vagyok. Te vagy bárki más milyen alapon értékelne engem?
A BKK-nak mi köze van ahhoz, hogy én hogy vezetek? Nem a munkáltatóm.
Nem vesznek fel minden jöttmentet a BKV-hoz.
Látszik, hogy fogalmatok sincs róla miről beszéltek, csak idejöttetek fröcsögni egy sort. Kíváncsi vagyok hányan tudnátok elvégezni egy vezetői tanfolyamot.
De akkor fordítsunk egyet a dolgon: a tömegközlekedési járműveken ma már bárki utazhat - olyan is. Az emberek nem tartják be a szabályokat, arról már nem is beszélek, hogy alapvető viselkedési normákat nem képesek betartani.
Minden frusztrált alak ott éli ki azt, hogy az életben egy senki. Titeket kellene pontozni, siralmas eredmények születnétek. Rengeteg primitív, neveletlen ember kavarog a tömegben aztán az interneten osztják az észt, mit hogyan kéne csinálni.
Vissza kéne venni a nagy arcból mert nincs mögötte háttér, amire büszkének lehetne lenni és ami alapján ítélkezni lehetne mások felett.
De ha gondoljátok én is odamegyek a munkahelyetekre és ismeretlenül pontozok meg jöttment idiótának nevezek bárkit aki épp ott van. Csak úgy, mert én is megtehetem.
Nos, akkor én a rosszabbik oldalon állok.
Hogy miért nem támogatom? Mert nem csak a management munkáját nem látjuk át, de azt sem, hogy aki vezeti a buszt, azt mennyire szolgálja ki a cég.
Jelesül: milyen műszaki állapotban van a jármű, mennyire veszik komolyan a munka- és pihenőidőket? Mennyire feszült a hangulat a garászban? Milyenek az utasok (pontozzuk őket is?), a többi közlekedő?
Kedves 7-es buszvezető
"Nem vesznek fel minden jöttmentet a BKV-hoz."
10 évig Pesten és Dunakeszin, aztán Gödön, tehát tudom milyen a bkv, meg milyen a volán. Azzal, hogy minden jöttmentet nem vesznek fel azért vitatkoznék. Ki számít jöttmentnek? Aki várja a dugipénzt? Felszállok, az első kérdése: "Kell jegy?" Köszönés az ablakban.
"Látszik, hogy fogalmatok sincs róla miről beszéltek, csak idejöttetek fröcsögni egy sort. Kíváncsi vagyok hányan tudnátok elvégezni egy vezetői tanfolyamot."
Te miért jöttél ide fröcsögni? az igaz, hogy lehet nem sokan tudnánk elvégezni egy vezetői tanfolyamot. És? Te meg másmilyen tanfolyamot nem tudnál, amit meg más igen, de biztos vagyok benne, hogy mégis fröcsögsz miatta.
" Az emberek nem tartják be a szabályokat, arról már nem is beszélek, hogy alapvető viselkedési normákat nem képesek betartani."
Ez igaz, valóban sok idióta utas van. De a buszvezetők jókora hányada még köszönni se képes. A fiamat hordtam óvodába, a legtöbb tahó buszsofőr oké, hogy nekem nem köszönt, dehogy egy 6-7 éves gyereknek se... szóval a viselkedési normákról nekem egy buszos ne pampogjon.
"Minden frusztrált alak ott éli ki azt, hogy az életben egy senki."
Ez igaz a tömegközlekedési járművek vezetőire is.
"Titeket kellene pontozni, siralmas eredmények születnétek."
Hát a te hozzászólásod alapján az eredményt te sem javítod az biztos.
"Rengeteg primitív, neveletlen ember kavarog a tömegben aztán az interneten osztják az észt, mit hogyan kéne csinálni.
Többek közt te is...
"Vissza kéne venni a nagy arcból mert nincs mögötte háttér, amire büszkének lehetne lenni és ami alapján ítélkezni lehetne mások felett."
Éppen ahogy neked is vissza kéne venni és nem véleményt mondani másokról. Tehát te sem vagy különb...
"De ha gondoljátok én is odamegyek a munkahelyetekre és ismeretlenül pontozok meg jöttment idiótának nevezek bárkit aki épp ott van."
Gyere, szívesen várlak.
"Csak úgy, mert én is megtehetem."
Megteheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!