A MÁV miért nem csinál "csendes vagonokat"?
...ahol nincs telefonálás, hangos zenehallgatás, gyereküvöltés, kiabálva beszélgetés, ilyesmik?
Sokan örülnének szerintem, ha tudnának olvasni, tanulni, pihenni a vonaton..
Miért nincs még ilyen? Nincs terv róla? Nem lehet valahol javaslatot tenni nekik erre?
Én még nem láttam olyat, aki csak fél percig ordított volna, aztán abbahagyja, inkább egész úton végig szórakoztatják az utastársakat, addig meg jár arra a kalauz. Mifelénk egyébként is vagy ötször végigmegy a vonaton fél óra alatt, a maradék időben meg ücsörög, ráérne.
Egyébként ez tényleg annyira új ötlet, vagy mi? Jelenleg is ki van írva a vonaton, hogy csendben kell lenni, csak értelemszerűen nem fogja betartani senki, ha vegyesen mindenki ül mindenhova.
Meg eleve, miért ülne be valaki a csendes helyre, ha nem akar csendet maga körül? Nem hinném, hogy ott mindennapos lenne a konfliktus, ha néha van ilyen, hogy valaki csinálja a cirkuszt, akkor meg simán lehetne szólni a kalauznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!