Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A MÁV miért nem csinál "csende...

A MÁV miért nem csinál "csendes vagonokat"?

Figyelt kérdés

...ahol nincs telefonálás, hangos zenehallgatás, gyereküvöltés, kiabálva beszélgetés, ilyesmik?

Sokan örülnének szerintem, ha tudnának olvasni, tanulni, pihenni a vonaton..

Miért nincs még ilyen? Nincs terv róla? Nem lehet valahol javaslatot tenni nekik erre?

2017. nov. 24. 14:26
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel ne kelljen jegyet venni, mert ugyan ki fogja betartatni, minden utas mellé rakunk egy kalauzt....
2017. nov. 28. 08:36
 22/24 anonim ***** válasza:
Hmm jegyet ellenőrizni fél perc és mehet tovább, ellenőrizgetni az utast végig hogy kussba legyen meg teljes úton kell nem?
2017. nov. 28. 14:13
 23/24 A kérdező kommentje:

Én még nem láttam olyat, aki csak fél percig ordított volna, aztán abbahagyja, inkább egész úton végig szórakoztatják az utastársakat, addig meg jár arra a kalauz. Mifelénk egyébként is vagy ötször végigmegy a vonaton fél óra alatt, a maradék időben meg ücsörög, ráérne.

Egyébként ez tényleg annyira új ötlet, vagy mi? Jelenleg is ki van írva a vonaton, hogy csendben kell lenni, csak értelemszerűen nem fogja betartani senki, ha vegyesen mindenki ül mindenhova.

Meg eleve, miért ülne be valaki a csendes helyre, ha nem akar csendet maga körül? Nem hinném, hogy ott mindennapos lenne a konfliktus, ha néha van ilyen, hogy valaki csinálja a cirkuszt, akkor meg simán lehetne szólni a kalauznak.

2017. nov. 28. 14:26
 24/24 anonim ***** válasza:
0%
Illetve az, hogy elkéri a kalauz a jegyet, magától érthetődő. De ha mindenkivel elkezdene veszekedni, hogy kussoljon már, hát abból érdekes dolgok születnének. Sokkal nagyobb lenne a hangzavar, mint amúgy.
2017. nov. 28. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!