Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Nincs elég buszsofőr Budapeste...

Nincs elég buszsofőr Budapesten. Vajon miért? Miért nem jönnek arra rá, hogy sokan azért ódzkodnak ettől a munkakörtől, mert nem éppen életbiztosítás a budapesti éjszakában ebben a munkakörben dolgozni?

Figyelt kérdés
2017. nov. 19. 10:14
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
82%
"Miért nem jönnek arra rá, hogy sokan azért ódzkodnak ettől a munkakörtől, mert nem éppen életbiztosítás a budapesti éjszakában ebben a munkakörben dolgozni?" Én elég gyakran szoktam éjszakai busszal menni - utasként -, de még sosem féltem egyiken sem ebben a rettenetes budapesti éjszakában. Mi is olyan félelmetes benne?
2017. nov. 26. 06:52
 22/30 A kérdező kommentje:
Az is lehet, hogy úgy tudnák megoldani azt, hogy legyen elég sofőr Budapesten, hogy vidékről felcsalogatnának szükséges létszámú embert buszt vezetni szállástámogatással, szállás lehetőség biztosításával.
2017. nov. 28. 21:39
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Így is rengeteg ember felköltözik a fővárosba. Vidéken pedig lassan mégnagyobb a munkaerő hiány, mint a fővárosban. Nemcsak Budapestre kellenek az emberek, hogy mindenkit odacsaljanak.
2017. nov. 28. 23:16
 24/30 A kérdező kommentje:
De lehet, hogy ők örülnének annak a pénznek is, ha támogatnák a lakhatásukat.
2017. nov. 28. 23:35
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű leírni hogy "biztosítsanak szállást", csak ezzel rögtön több probléma felmerülne:

Egyrészt a helyi több 100 dolgozó megkérdezné hogy akkor neki miért nem fizetik a rezsit, lakhatási költségeket.

Másrészt ez nem kis plusz összeg amit valahonnan ki is kell gazdálkodni ami nem csak úgy megy hogy többet adok mert csak.

2017. nov. 29. 04:30
 26/30 anonim ***** válasza:
85%

Par hülyeségetnolbastambjozzaszólásokban...

Magyarországon önvezető autóbusz 20 év múlva????Tavasszal kivonják a 200as szériát a BKV-tól???Honnanbszeditek ezeket a hülyeségeket???

Magyarorszáhon az elkövezkezendő 40 éven belül nem lesz önbezető autóbusz..Gondolkozz már....külföldön se nahyon jellemző meg ez,de ott vannak normális utak,erre alkalmas járművek,és ami a legdontosabb,van noális közlekedési morál...amíg ezek nem billennek helyre nálunk,addig nem lesz itt semmi.

Melyik tavaszra gondoltál,hohy kivonják a 200asokat Bp-ről??

5-6 ev múlva is vígan fognak szaladgálni.Számuk egyre csökkenni fog,de megszűnni egy pár évig még biztos nem.Hohy miert??Mert az ujabb buszok alkatrészellátása problemásabb,és drágább,mint az Ikarusoké.Ik-ból annyi donorbusz van itt,mint egen a csillag....sokkal olcsóbban,gyorsabban lehet cserealkatreszt szerezni ezekbe.Ihenytelen busz,kis túlzással ha van benne üzemanyag meg bíz,az menni fog.Az újakban az elelktronikának nem tetszik valami,ott a helyszínen letilt.

Szóval nem kell parázni,van bőven lemaradásunk😁

2020. dec. 28. 16:24
 27/30 anonim ***** válasza:
79%

26-os vagyok

Telefonról írtam,kicsi a billentyűzet,sokszor mellényomtam,és nem olvastam viszza rendesen....Bocsánat!

2020. dec. 28. 16:26
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

#6:

El vagy tévedve. :)

Budapesti buszvezető minimum netto 350k. De ha csak ilyen keveset kapok, holott végigdolgoztam a hónapot, már igen szamurájos a tekintetem, mert amúgy 380-400 körül van amúgy rendesen.

...egy budapesti buszvezető...

2021. júl. 18. 21:30
 29/30 A kérdező kommentje:
Ennyi lóvét kaptok? Nem rossz.
2021. júl. 20. 18:28
 30/30 anonim ***** válasza:

...mondjuk azt elfelejtettem, hogy 18. éve csinálom, a kezdőknek persze nem ekkora a bérük...

2021. júl. 21. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!