Nincs elég buszsofőr Budapesten. Vajon miért? Miért nem jönnek arra rá, hogy sokan azért ódzkodnak ettől a munkakörtől, mert nem éppen életbiztosítás a budapesti éjszakában ebben a munkakörben dolgozni?

Egyszerű leírni hogy "biztosítsanak szállást", csak ezzel rögtön több probléma felmerülne:
Egyrészt a helyi több 100 dolgozó megkérdezné hogy akkor neki miért nem fizetik a rezsit, lakhatási költségeket.
Másrészt ez nem kis plusz összeg amit valahonnan ki is kell gazdálkodni ami nem csak úgy megy hogy többet adok mert csak.

Par hülyeségetnolbastambjozzaszólásokban...
Magyarországon önvezető autóbusz 20 év múlva????Tavasszal kivonják a 200as szériát a BKV-tól???Honnanbszeditek ezeket a hülyeségeket???
Magyarorszáhon az elkövezkezendő 40 éven belül nem lesz önbezető autóbusz..Gondolkozz már....külföldön se nahyon jellemző meg ez,de ott vannak normális utak,erre alkalmas járművek,és ami a legdontosabb,van noális közlekedési morál...amíg ezek nem billennek helyre nálunk,addig nem lesz itt semmi.
Melyik tavaszra gondoltál,hohy kivonják a 200asokat Bp-ről??
5-6 ev múlva is vígan fognak szaladgálni.Számuk egyre csökkenni fog,de megszűnni egy pár évig még biztos nem.Hohy miert??Mert az ujabb buszok alkatrészellátása problemásabb,és drágább,mint az Ikarusoké.Ik-ból annyi donorbusz van itt,mint egen a csillag....sokkal olcsóbban,gyorsabban lehet cserealkatreszt szerezni ezekbe.Ihenytelen busz,kis túlzással ha van benne üzemanyag meg bíz,az menni fog.Az újakban az elelktronikának nem tetszik valami,ott a helyszínen letilt.
Szóval nem kell parázni,van bőven lemaradásunk😁

26-os vagyok
Telefonról írtam,kicsi a billentyűzet,sokszor mellényomtam,és nem olvastam viszza rendesen....Bocsánat!

#6:
El vagy tévedve. :)
Budapesti buszvezető minimum netto 350k. De ha csak ilyen keveset kapok, holott végigdolgoztam a hónapot, már igen szamurájos a tekintetem, mert amúgy 380-400 körül van amúgy rendesen.
...egy budapesti buszvezető...

...mondjuk azt elfelejtettem, hogy 18. éve csinálom, a kezdőknek persze nem ekkora a bérük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!