Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért mondta a buszsofőr,...

Miért mondta a buszsofőr, hogy nem kell lyukasztanom?

Figyelt kérdés
Szombaton sajnos fel kellett szállnom a helyijáratra.Volt elővételi jegyen.Felszálltam és lyukasztani akartam,de szólt a buszsofőr,hogy menjek csak,nem kell lyukasztani.Én azért lyukasztottam,nehogy megint megbüntessen az ellenőr..Régen nem a diákigazolvány számát írtam a bérletre,hanem az utazási igazolás számát,amit a volánnál adtak.Ott a nő azt mondta,hogy ezt kell a bérletre írni.Jött az ellenőr és megbüntetett 8000-re..Egyszer vettem jegyet,fogalmam sem volt,hogy működik a lyukasztó és fordítva dugtam be.Pont,mikor leszálltam volna,ott állt az ajtóban az ellenőr.Megint 8000..Rühellem a buszozást meg az egész volántársaságot.Soha többet nem akarok buszra ülni

2017. aug. 15. 12:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem a víz tehet róla hogy nem tudsz úszni.
2017. aug. 15. 12:44
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, naponta 2-3 millió utazást kezdenek Magyarországon helyi autóbuszjáratokon. Valahogy ezeknek az embereknek a többsége megoldja, hogy ne büntesse rommá az ellenőr ilyen banális hibàk miatt.

Ha valami nem világos, kérdezd meg itt előre, vagy kérdezz meg egy másik utast, hívd fel a szolgáltatót, érdeklődj a sofőrnél stb. Mindenre van válasz. És ha van egy szabad órád, olvasd el a szolgáltatód üzletszabályzatàt.

2017. aug. 15. 12:51
 3/13 A kérdező kommentje:

Az egy dolog.Az a vicc,hogy közlekedési suliba járok,mégsem tudok egy jegyet sem venni.De rühellem az egész iskolát is,lehet itt is hagyom.

De miért akarta a sofőr,hogy ne lyukasszak?Ha jött volna az ellenőr,mit mondtam volna?Hogy átengedett a buszsofőr?

2017. aug. 15. 12:54
 4/13 anonim válasza:
100%
Talált az ellenőr is egy balfácánt miért nem veszekedtél vele, magyaráztad volna ki magad? A cigányokkal nem mernek kötözködni, mert félnek tőlük, de téged érvényes jeggyel is megbüntetnek.
2017. aug. 15. 21:05
 5/13 A kérdező kommentje:
De nem ez volt a kérdés..Hanem,hogy múltkor miért akart felengedni jegy nélkül is a buszsofőr
2017. aug. 15. 21:32
 6/13 anonim ***** válasza:
Ilyen a világon nincs amit leírtál! Szépeket kamuzol. :) Ha fordítva dugod be a jegyet a gép jelzi neked, az meg nehogy már az ellenőr hibája legyen hogy te lesz. az egészet és csakazértis érvénytelen jeggyel utaztál tovább. A nő meg tuti nem mondta neked azt hogy az utazási igazolás számát írd a bérletre, ilyet senki nem tanácsol, max. megszívatott egy idegen, de az meg már megint nem az ellenőr hibája hogy nem tudtad megkülönböztetni az ott dolgozót egy idegentől.
2017. aug. 16. 01:22
 7/13 A kérdező kommentje:

Aki ült abban a boltban,ahol a bérletet kell venni,az mondta,hogy azt írjam rá.

A gép meg sípolt,azt hittem,hogy az a jelzés,hogy kezelte a jegyet.De egyszer utazom,pont akkor száll fel az ellenőr...Persze,mint ha nagy szükségem lenne a jegyre..Remélhetőleg soha többet nem kell helyi járaton utaznom.Akkor is csak azért mentem vele,mert késett a buszom és gyalog mem értem volna fel időben.

2017. aug. 16. 02:46
 8/13 anonim ***** válasza:
Bocs, de továbbra sem hiszem el ezeket a sztorikat. :) Ha mégis, akkor szimplán életképtelen vagy. No offense, de az írásaidból nekem ez jön le.
2017. aug. 16. 13:08
 9/13 A kérdező kommentje:

Amikor vettem a legelső bérletemet,akkor mondta a nő,akitől a bérletet vettem,hogy azt írjam rá,ami az utazási igazolványon van.2 ellenőr nem szólt érte semmit.A 3. megbüntetett.

Igen,életképtelen vagyok..biztos azért mondod ezt,mert te is valami ellenőrféle vagy..De én itthagyom ezt a sulit és jövőre jelentkezek egy normális iskolába,akkor legalább viszem is valamire az életben.

2017. aug. 16. 13:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Sok sikert kívánunk neked a nagy életben való boldoguláshoz. ^_^
2017. aug. 16. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!