Miért mondta a buszsofőr, hogy nem kell lyukasztanom?
Nézd, naponta 2-3 millió utazást kezdenek Magyarországon helyi autóbuszjáratokon. Valahogy ezeknek az embereknek a többsége megoldja, hogy ne büntesse rommá az ellenőr ilyen banális hibàk miatt.
Ha valami nem világos, kérdezd meg itt előre, vagy kérdezz meg egy másik utast, hívd fel a szolgáltatót, érdeklődj a sofőrnél stb. Mindenre van válasz. És ha van egy szabad órád, olvasd el a szolgáltatód üzletszabályzatàt.
Az egy dolog.Az a vicc,hogy közlekedési suliba járok,mégsem tudok egy jegyet sem venni.De rühellem az egész iskolát is,lehet itt is hagyom.
De miért akarta a sofőr,hogy ne lyukasszak?Ha jött volna az ellenőr,mit mondtam volna?Hogy átengedett a buszsofőr?
Aki ült abban a boltban,ahol a bérletet kell venni,az mondta,hogy azt írjam rá.
A gép meg sípolt,azt hittem,hogy az a jelzés,hogy kezelte a jegyet.De egyszer utazom,pont akkor száll fel az ellenőr...Persze,mint ha nagy szükségem lenne a jegyre..Remélhetőleg soha többet nem kell helyi járaton utaznom.Akkor is csak azért mentem vele,mert késett a buszom és gyalog mem értem volna fel időben.
Amikor vettem a legelső bérletemet,akkor mondta a nő,akitől a bérletet vettem,hogy azt írjam rá,ami az utazási igazolványon van.2 ellenőr nem szólt érte semmit.A 3. megbüntetett.
Igen,életképtelen vagyok..biztos azért mondod ezt,mert te is valami ellenőrféle vagy..De én itthagyom ezt a sulit és jövőre jelentkezek egy normális iskolába,akkor legalább viszem is valamire az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!