Ti próbáltátok már az új 3-as metrót? Milyen?
Figyelt kérdés
Szinte soha nem járok 3-as metróval de ha egyszer eljutok tuti,hogy mindig csak régi kék jön! :D2017. okt. 15. 21:52
1/14 anonim válasza:
Nem új az, csak átépített. Esztétikailag határozottan jobb élmény rajta utazni, a zajszintje is alacsonyabb, de borzasztóan levegőtlen. A 21. században ez nem az elvárható technikai színvonal.
2/14 anonim válasza:
Alapvetően nem jobb mint a régi de legalább sokkal rosszabbul van elrendezve a kapaszkodasi lehetőség.
Csúcs időben borzalmas.
Alapból semleges.
Semmivel sem lett kenyelemesebb, kellemesebb de véleményem szerint meg halkabb sem.
3/14 anonim válasza:
Én nem vettem észre, hogy levegőtlen lenne, pedig többször utaztam rajta tömegben. Szerintem hasonló a 2-es/4-es metróhoz, csak egy kicsit más a belső elrendezése.
4/14 anonim válasza:
Halkabb, tisztább (egyelőre).
Az ajtók nem szakítják le a karod, mint a régiben.
A klíma hiánya viszont nyáron igen kellemetlen.
5/14 anonim válasza:
Felújított, kellemesebb, de szörnyen levegőtlen. És ha utazol, fakocka ne legyen nálad.
6/14 anonim válasza:
"A klíma hiánya viszont nyáron igen kellemetlen."
Figyelembe véve, hogy ezekben a vonatokban nyáron még senki sem utazott, elég érdekes megállapítás.
7/14 anonim válasza:
Akkor biztos hallucináltam, amikor júliusban utaztam rajta...
8/14 anonim válasza:
Ez a levegőtlenség nagy bullshit. Vannak olyan emberek, akik állandóan panaszkodnak, hogy rossz a levegő pl. az apám is ilyen, 5 perccel azután, hogy órákig szellőztettem bejön és mondja hogy nyissam ki az ablakot mert nincs levegő. Na akik írják, hogy levegőtlen az új metró, ők is ebbe az embertípusba tartoznak valszleg.
9/14 anonim válasza:
Szerintem sokkal jobb, kerültek rá kijelzők belülre ami mindenképpen jó, a bőr ülések helyett szövet ülések lettek, ezek max akkor jók ha takarítva is lesznek nem úgy mint a buszokon. Egyébként a zajszint belül alacsonyabb kívül nem, talán majd ha lecserélik a síneket. Alapvetően nekem nincs bajom velük.
10/14 anonim válasza:
#9 nem, pukifej összekeversz magaddal. Menj moss fogat mert innen érzem a szájszagod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!