Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Éjszaka lezárják a metrót?

Éjszaka lezárják a metrót?

Figyelt kérdés

kb 23:40kor vannak az utolsó járatok Pesten, utánna 3:40kor indul az első..és az lenne a kérdésem hogy ebben az időintervallumban le lehet e menni ugyan ugy vagy lezárják a metró állomást?

nem pesten lakom, messze tőle de szeretnék lemenni fotózni amikor nincsenek emberek. amit az elején irtam az interneten talaltam menetrendek alapján.

2017. júl. 22. 23:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem fognak leengedni.

Egyébként éjszaka végzik a karbantartási munkálatokat.

2017. júl. 22. 23:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó metró beérkezése után lezárják az állomásokat és csak az első metró érkezése előtt 5-10-15 perccel nyitják ki őket.
2017. júl. 22. 23:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerzel rá engedélyt a BKK tól akkor igen..
2017. júl. 22. 23:27
 4/5 A kérdező kommentje:
igen tudom hogy éjszaka munkások vannak lent, utána jártam... még egy 70es évekbeli videót is megnéztem ami ezt bemutatja(és ott zártak mindent) de bíztam benne hogy azóta változott ez.
2017. júl. 23. 00:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Igazából a legtöbb állomáson tudsz üres tereket fotózni késő este vagy koràn reggel is. De tény, hogy éjszakára lezárják az állomásokat és az éjjeli fotózáshoz engedély kell.
2017. júl. 23. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!