Miért nem hosszabbítják meg a kék metrót a Liszt Ferenc repülőtérig?
Mert kell a focistáknak a több miliárd támogatás.
Meg az Országházban a sok zsebre játszás..így nincs miből.
Egészségügy közlekedés stb arra minek..
Amugy kökiről megy busz... Oda meg elvisz a metró.
Mert még nem jöttek rá, hogy metróépítésből sokkal többet lehet zsebrevágni, mint stadionépítésből.
Amint ez meglesz, hidd el, nem csak Ferihegyre megy ki a metró, de valószínűleg Felcsútról az összes stadionig kiépül...
Négyes, az érveléseddel az a baj, hogy... hogy... hogy érvelsz.
Mert hát nézzük csak: hova kell 20-30-40 ezres stadion? Ahol ki van használva. Hova kell kisvasút? Ahol ki van használva. Na oszt hol vannak ezek? Hát nem ott, ahol ki vannak használva. Tehát ha a jelenlegi magyar rögvalóságot nézzük, akkor a legkevésbé sem számít, mire van igény, mi lenne kihasználva. Ez ma Magyarisztánban nem szempont.
Te Bélám, neked nem kéne a focinál maradni?
Hasonlat. Példa. Hadd ne kelljen már a szádba rágnom. Na jó, a futballisták sosem az eszükről voltak híresek, úgyhogy kifejtem.
A négyes - egyébként teljesen világosan és érthetően - arra próbált ÉSZÉRVEKKEL rávilágítani, hogy oda ÉRDEMES építeni valamit (például metrót), ahol igény van rá, ahol ki lenne használva.
Én pedig - szerintem szintén világosan és érthetően, PÉLDÁKKAL MEGTÁMOGATVA - arra próbáltam rávilágítani, hogy a négyes által használt észérveknek Magyarisztánban nincs létjogosultságuk. Más szavakkal, hoyg ma Magyarországon nem számítanak az érvek, a kihasználtság.
Érted? Vagy leírjam mégegyszer, lassabban?
"Most akkor én a szemedben fideszbirka, sorosbérenc, vagy náci vagyok?"
Nem kell egyből lemenni a pártpropaganda szintjére. Elég lenne megpróbálni értelmezni, amit írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!