Intercity vonaton normális, hogy így csináltam vagy nem? Ti hogy cselekedtetek volna?
Debrecenből mentem Ceglédre vqlamelyik nap és 2. osztályra vettem helyjegyet a jegy mellé,alak mellé kaptam a helyem és leültem,eddig minden oké,szintén Debrecenben szállt fel egy férfi is aki leűlt velem szemben,nyilván oda kapta a helyjegyét. Viszont nagyon köhögött ,szája elé tette a kezét,de nagyon mélyről köhögött szinte fél percenként. Én felálltam és átmentem egy másik kocsiba,gondoltam ahol van szabad hely leűlök,ha jön valaki oda,átadom és megyek tovább.
Hajdúszoboszlón felszállt egy férfi és jött és leteremtett ,hogy menjek csak onnan,neki oda szól a jegye,de durván mondta. Lehetett volna emberi hangon is mondani. Én is úgy gondoltam,ha jön valaki akinek oda szól a jegye,felállok,nyílván ezt így kell. De mi az,hogy durva volt velem,biztos rossz magánélete lehet. Ekkor elmentem tovább egy másik helyet keresni és találtam is,ha utána odais jöttek volna,átadom nyilván ott is a helyet,de akkor viszont már nem űltem volna máshová,nem játszottam volna ezt hanem kimentem volna az előtérbe,megálltam volna Ceglédig,de oda már nem jött senki.
Szóval a nyugodt utazásból ilyen járkálás lett.
Gondoltam,ha jön a jegyvizsgáló,elmondom miért nem a helyemen űlök,jött de nem kérdezte.
Szerintetek normális,hogy így cselekedtem vagy maradnom kellett volna a (ki tudja milyen beteg) emberrel szemben.
Ti,hogy cselekedtetek volna?
Utazz a WC mellett, az már itt valakinek bejött..
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__tomegkozlekedes__..
Megpróbálom összefoglalni a kérdést minél rövidebben:
egy csinos hölgy, akinek a kinézete miatt az egóját a végtelenségig simogatták elvesztette a realitásérzékét, és az első durvább bánásmód utána azt sem tudja melyik bolygón van.
Az összes válasz egy nagy hülyeség!
Nem a kérdésre van válaszolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!