Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ez így normális?

Ez így normális?

Figyelt kérdés
Távolsági járattal járok be az egyetemre, naponta oda-vissza körülbelül 3 órát utazom. Viszont már teljesen elment az életkedvem attól, hogy a helyközi járat átlagosan 20-30 percet késik. Már próbáltam azt is, hogy 2 járattal előbb indultam el, mint amivel amúgy kényelmesen beérnék, de akkor is volt olyan, hogy 40 percet késett a busz. És sokszor nem is csak a dugók miatt, hanem mert alapból 10-15 perccel később indul el. Vajon más országokban is ilyen kiábrándító a tömegközlekedési helyzet?

2016. dec. 1. 20:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Az adott járattal van a baj, nem az országgal. Itt sem normális, hogy ennyit késik egy busz. Itt helyi problémáról van szó, és nem, nem normális, valami panaszt kéne tenni, vagy ilyesmi.
2016. dec. 1. 21:26
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon sem ilyen, én eddig még nem tapasztaltam, pedig szoktam járni távolságival. Persze néha-néha késik de nem rendszeres. Szerintem jelentsd az illetékes társaságnak írásban.
2016. dec. 1. 21:52
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is konkrét, helyi problémáról van szó, ami egyáltalán nem általános Magyarországon. Mindenképp keresd meg a szolgáltatót, hiszen elég komolyan befolyásolja a napi életviteledet ez a rendszeres késés.
2016. dec. 1. 22:13
 4/16 anonim ***** válasza:
Egyébként 3 órás ingázásnál már meggondolandó a kollégium vagy albérlet.
2016. dec. 1. 22:41
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Meggondolnám én, csak sajnos nincs miből.
2016. dec. 2. 00:10
 6/16 anonim ***** válasza:
Ha úgy gondolod, hogy a sofőr balfék, akkor tegyél panaszt a helyi "Volán" forgalmi irodájában.
2016. dec. 2. 00:44
 7/16 anonim ***** válasza:
Honnan jársz be hová?
2016. dec. 2. 00:44
 8/16 anonim ***** válasza:
Szerintem az nem normális, hogy napi 3 órát ingázol, ott nem a 20 perc szórás a probléma, hanem a 3 óra (plusz rágyaloglás stb stb) veszi el az életed
2016. dec. 2. 06:51
 9/16 anonim ***** válasza:

Nálunk szinte sosem késnek a távolsági buszok. (Max 5-10 percet,de akkor dugó van,vagy baleset volt.)ÉNYKK.

Szóval szerintem is panaszt kéne tenned,mert ez nem normális.Ha a menetideje A-ból B-be nem annyi lenne,mint amennyivel most jár,akkor más időpontra kell kiírni a busz érkezését.

2016. dec. 2. 09:51
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, egyébként Gyöngyös-Budapest között közlekedő járat, de nem csak egy, hanem szinte mindegyik késik. Ma pl. 31 percet késett, így lekéstem az egyik zh-mat.
2016. dec. 5. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!