Ez így normális?
Figyelt kérdés
Távolsági járattal járok be az egyetemre, naponta oda-vissza körülbelül 3 órát utazom. Viszont már teljesen elment az életkedvem attól, hogy a helyközi járat átlagosan 20-30 percet késik. Már próbáltam azt is, hogy 2 járattal előbb indultam el, mint amivel amúgy kényelmesen beérnék, de akkor is volt olyan, hogy 40 percet késett a busz. És sokszor nem is csak a dugók miatt, hanem mert alapból 10-15 perccel később indul el. Vajon más országokban is ilyen kiábrándító a tömegközlekedési helyzet?2016. dec. 1. 20:51
11/16 anonim válasza:
31 percet késett? Hol akad el? Mert Gyöngyösről egy ugrás az M3, a dugót meg bele kellene kalkulálni a menetrendbe!
Amúgy meg, ahogy elnézem, reggel 10-20 percenként mennek a buszok, miért nem mész eggyel korábbival?
12/16 A kérdező kommentje:
Hát ez már nem, hogy egyel korábbi, hanem hárommal korábbival mentem, mint amivel a menetrend szerint még beérnék. Amúgy mindig a Szerenc utca előtt akad el, meg a BVSC megállónál.
2016. dec. 5. 21:48
13/16 A kérdező kommentje:
*gy
Írnék panaszlevelet, de úgyse érdekelne senkit. Múltkor nem fértem fel a buszra, amivel menni akartam, az utána következő pedig késett 20 percet. Csak a tanár jóindulatának köszönhetően nem buktam el a tárgyat.
2016. dec. 5. 21:51
14/16 anonim válasza:
Gyorsjáratokra általában van elővételi jegy.
15/16 A kérdező kommentje:
Bejárós vagyok, így van bérletem.
2016. dec. 5. 22:51
16/16 anonim válasza:
Lehet kérni a bérlethez ingyenes helyjegyet a pénztárban, akkor elsők között szállhatsz fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!