Jegyet akartam venni, de a BKV kasszában NEM tudtak vissza adni! Mivel siettem kénytelen voltam jegy nélkül eljutni a célhoz! Normális ez a cég? Nehogy már nekem keljen rohangálnom pénzt váltani!
Gusztustalan mit megenged magának ez a mocskos cég!
A normális jegyet vevő utasokkal csesznek ki, hogy ingyen utazásra kényszerítik őket!
Sosem értettem meg azokat a szellemi nyomorékokat, akik sorba állnak pénztárak előtt annak érdekében, hogy ott olyan papírpénzzel fizessenek, amit egy automatából vettek ki, miközben pár lépésre ott sorakoznak az automaták.
Te közelebb vittél engem a nagy magyar butaság megértéséhez.
Tehát egy közlekedési vállalat nem üzemel pénzváltóként, ezért mocskos. Igazad van.
Bemegyek a bankba, jól leüvöltöm a fejüket, mert nem visznek el Kecskemétre. Furcsa szerzet vagy.
Minden pénztárban előfordulhat, hogy nem tud visszaadni, mert nincs annyi a kasszában.
Pl. nyitáskor nincs elég aprója, vagy nap közben is, ha sokan akarnak nagy címlettel fizetni. Jó, a kétezer még nem olyan nagy, de gyorsan kifogyhat, ha másik is így fizetnek.
De legyen a BKK a mocskos, ha a lelked ettől lesz nyugodtabb.
"ingyen utazásra kényszerítik őket"
Senki nem kényszerít ingyen utazásra, időben kell elindulni és akkor beugorhatsz egy boltba pénzt váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!