Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Jegyet akartam venni, de a...

Jegyet akartam venni, de a BKV kasszában NEM tudtak vissza adni! Mivel siettem kénytelen voltam jegy nélkül eljutni a célhoz! Normális ez a cég? Nehogy már nekem keljen rohangálnom pénzt váltani!

Figyelt kérdés

Gusztustalan mit megenged magának ez a mocskos cég!

A normális jegyet vevő utasokkal csesznek ki, hogy ingyen utazásra kényszerítik őket!

2016. dec. 22. 13:41
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
Aztán ha még véletlen jönne az ellenőr én lettem volna a blicces senkiházi.
2016. dec. 22. 13:48
 2/30 A kérdező kommentje:
2000ft volt nálam, ebből nem tudott vissza adni
2016. dec. 22. 13:49
 3/30 anonim ***** válasza:
85%
vannak automaták is, optimális esetben tud visszaadni
2016. dec. 22. 14:43
 4/30 anonim ***** válasza:
66%

Sosem értettem meg azokat a szellemi nyomorékokat, akik sorba állnak pénztárak előtt annak érdekében, hogy ott olyan papírpénzzel fizessenek, amit egy automatából vettek ki, miközben pár lépésre ott sorakoznak az automaták.

Te közelebb vittél engem a nagy magyar butaság megértéséhez.

2016. dec. 22. 15:27
 5/30 anonim ***** válasza:
76%

Tehát egy közlekedési vállalat nem üzemel pénzváltóként, ezért mocskos. Igazad van.

Bemegyek a bankba, jól leüvöltöm a fejüket, mert nem visznek el Kecskemétre. Furcsa szerzet vagy.

Minden pénztárban előfordulhat, hogy nem tud visszaadni, mert nincs annyi a kasszában.

Pl. nyitáskor nincs elég aprója, vagy nap közben is, ha sokan akarnak nagy címlettel fizetni. Jó, a kétezer még nem olyan nagy, de gyorsan kifogyhat, ha másik is így fizetnek.

De legyen a BKK a mocskos, ha a lelked ettől lesz nyugodtabb.

2016. dec. 22. 15:27
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
2016. dec. 22. 16:26
 7/30 anonim ***** válasza:
68%
Azért egy 350 forintos jegyet lehessen már kétezressel kifizetni...
2016. dec. 22. 16:27
 8/30 anonim ***** válasza:
35%

"ingyen utazásra kényszerítik őket"

Senki nem kényszerít ingyen utazásra, időben kell elindulni és akkor beugorhatsz egy boltba pénzt váltani.

2016. dec. 22. 16:42
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Speciel minden sarkon lehet vonaljegyet venni ma már, ráadásul a legtöbb helyen kártyával is lehet fizetni. Nem akkora gond ez, mint amekkorának a kérdező beállítja. Az ellenőrt pedig nem fogja meghatni a sztori.
2016. dec. 22. 17:13
 10/30 anonim ***** válasza:
89%
Annyira egyet ertek a kerdezovel, hogy egy ilyen ceg igenis rendelkezzen elegendo mennyisegu valtopenzzel. Ha nincs neki, akkor rendeljen. En is fel lennek haborodva, mert ha a sarki kisbolt, ahol megfordul 5 ember egy nap, es nem tud visszaadni, meg azt mondom rendben, nincs akkor penzmozgas De egy ilyen, ahol tobb szaz ember fordul meg, nem tud visszaadni 2000-bol az rohej.
2016. dec. 22. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!