Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Jegyet akartam venni, de a...

Jegyet akartam venni, de a BKV kasszában NEM tudtak vissza adni! Mivel siettem kénytelen voltam jegy nélkül eljutni a célhoz! Normális ez a cég? Nehogy már nekem keljen rohangálnom pénzt váltani!

Figyelt kérdés

Gusztustalan mit megenged magának ez a mocskos cég!

A normális jegyet vevő utasokkal csesznek ki, hogy ingyen utazásra kényszerítik őket!

2016. dec. 22. 13:41
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Mégis hogy várja el a BKV ezek után a tisztességes utazást, ha szinte sehol nem lehet jegyet venni, kasszában?

Autómatát nem használok!

Bankkártyám nincs.

A söfőrnek is könyörögni kell, hogy jegyet adjon, még ha pontosan ki is számolom és adom neki a pénzt.

2016. dec. 22. 23:16
 22/30 A kérdező kommentje:

Azt meg nem hiszem el, hogy nem telik a BKV-nak

- Az adó fizetők pénzéből

- 10.000ft-os havibérletből és a 350ft jegyárból

- A bliccelésen kapott emberek büntijéből

- Egyéb. Prémium juttatásokból

Feltölteni a kasszát, ezresekkel és apróval.

2016. dec. 22. 23:21
 23/30 A kérdező kommentje:
Nekik az lenne jó, ha mindenki bliccelne és napi több millió emberre kiszabhatnák a büntetést és azontúl is a dupláját.
2016. dec. 22. 23:24
 24/30 A kérdező kommentje:

Amúgy meg elkéstem miattuk a melóból, mert metrózni akartam volna, átszálással.

Ezt jegy nélkül nem tehettem.

Ezért utazhattam kétszer annyit, busszal és sétálhattam pár megállót.

2016. dec. 22. 23:30
 25/30 anonim válasza:
68%
Kérdező, maximálisan igazad van, a sarki kisboltban is teljesen jogos elvárás, hogy kétezresből tudjanak visszaadni. Ebbe a rovatba többségében BKV-alkalmazottak írnak, ezért a nagy felháborodás.
2016. dec. 23. 08:09
 26/30 anonim ***** válasza:
92%
Attól függetlenül a kérdező kezdi túltolni a háborgást egy kicsit :)
2016. dec. 23. 09:12
 27/30 anonim ***** válasza:
7%
Nem BKV-alkalmazottak. Csupán felnőtt, gondolkodni és önmagukról gondoskodni tudó emberek, akik nem várják el állambácsitól, hogy aloe verás babakendővel törölgesse a popsijukat.
2016. dec. 23. 09:14
 28/30 anonim ***** válasza:
8%
Egyébként a jegyértékesítés évek óta nem a BKV-nál, hanem a BKK-nál van. De aki ezt sem képes felfogni...
2016. dec. 23. 09:15
 29/30 anonim válasza:
100%
Ezt a BKK-t is azért hozták létre, hogy itt is lehessen úgy egymásra mutogatni, mint a MÁV-nál.
2016. dec. 23. 09:43
 30/30 anonim ***** válasza:

Szerintem is elég gáz, hogy KETTŐ ezer Ft-ból nem tudtak visszaadni.

Egyébként meg a legtöbb boltban TÖRVÉNYILEG TILOS a pénzváltás, szóval nem csoda, ha az ember nem tudja felváltani a pénzt. Ahhoz el kell menni egy bankba, vagy a postára, de díjat számolnak fel érte.

2017. jan. 15. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!