Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Jegyet akartam venni, de a...

Jegyet akartam venni, de a BKV kasszában NEM tudtak vissza adni! Mivel siettem kénytelen voltam jegy nélkül eljutni a célhoz! Normális ez a cég? Nehogy már nekem keljen rohangálnom pénzt váltani!

Figyelt kérdés

Gusztustalan mit megenged magának ez a mocskos cég!

A normális jegyet vevő utasokkal csesznek ki, hogy ingyen utazásra kényszerítik őket!

2016. dec. 22. 13:41
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem az volt a baj, hogy csak 1 jegyet akartál, ha veszel 4-5 darabot, akkor úgy már biztos tudott volna adni.
2016. dec. 22. 18:18
 12/30 anonim ***** válasza:
14%
Miért ne lehetne egyesével jegyet venni? :D
2016. dec. 22. 18:20
 13/30 anonim ***** válasza:
91%
Lehet venni, csak szerintem érdemesebb többet, mert jól jöhet, de 1-2 jegyért én biztos nem állok 10 percet a sorban. :P
2016. dec. 22. 18:33
 14/30 anonim válasza:
3%
BKV-automatába bankkártyát tenni súlyos felelőtlenség. Kétezresből pedig még a karakószörcsögi kisboltban is kötelező tudni visszaadni. De én már meg se lepődök a kérdező sztoriján.
2016. dec. 22. 18:47
 15/30 anonim ***** válasza:
84%

Egyébként megnézném a kérdezőt, ha egyszer az életben valamilyen csoda folytán eljutna egy civilizált ország városába, ahol két lábbal hakítanák ki a buszról, ha nem a pontos apróval áll sorba.

Kicsit több szerénységgel, és egyetlen plasztik bankkártyával többre mennél.

2016. dec. 22. 20:30
 16/30 anonim ***** válasza:
15%

"két lábbal hakítanák ki a buszról, ha nem a pontos apróval áll sorba. "

akkor az nem civilizalt varos... a civilizalt varosban a buszvezeto/kasszas segit megoldani, hogy jegyet tudjal venni, nem elzavar, hanem megoldja a problemat, vagy legalabbis torekszik ra ;)

2016. dec. 22. 20:35
 17/30 anonim ***** válasza:
91%

Lett volna egy csomó más lehetőséged:

- Fizess kártyával

- Használd az automatákat, ahol pénztár van automata is van

- Tarts magadnál mindig egy vonaljegyet szükség esetére

- Vegyél a buszsofőrtől/villamosvezetőtől jegyet

- Vehettél volna több jegyet, hogy vissza tudjon adni

- Menj taxival, gyalog, biciklivel ha ez nem tetszik, a BKK gyors és olcsó, nem lehet mindenben tökéletes, de nem kötelező használni szerencsére

Csak egy kis találékonyság és odafigyelés kérdése, nem kötelesek lépten nyomon jegyet árulni és pénzt váltani, számítani kell rá, hogy bármi közbejöhet. Én pl. bérletet használok, de mindig kb. egy héttel az előző lejárta előtt megveszem az újat amikor épp várom a buszt, ha meg nem jó az automata? Akkor megveszem máshol ahol épp járok, vagy másnap. Nem fogad el az automata kp-t? Fizetek kártyával. Könnyebb másokat hibáztatni persze, de attól, hogy az eladó nem tud visszaadni a boltban, még nem viheted el ingyen az árut.

2016. dec. 22. 20:37
 18/30 anonim ***** válasza:
Én is egyetértek azzal, hogy ilyen helyzetben - meg általában az életben - nem másoktól kell vátni a megoldást. Az előző válaszoló leírt féltucat alternatívát, megoldási lehetőséget. Ha ebből egyik sem jó, akkor az illető egyszerűen élhetetlen és el kell gondolkozzon azon,,megfelekő m-e a problémamegoldó készséhe a mindennapi élethez.
2016. dec. 22. 21:56
 19/30 A kérdező kommentje:

Hogy az autómata elnyelje a 2000-sem? Azt már nem!

Próbáltam felváltatni: nem sikerült.

Több jegyre nem volt keretem, örülök ha egyet megtudok venni.

Autóm nincs!

A bringát otthon hagytam, mert BKV-val akartam menni.

A busz vezető szintén nem add, 2000ft-al fizetve.

Nagyon siettem a munkába, nem tehettem mást!

2016. dec. 22. 23:11
 20/30 A kérdező kommentje:

Én csak egy jegyet akartam venni 2000ft-ból, milyen megoldást is vártam mástól?

Azt hogy kiszolgáljanak?

2016. dec. 22. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!