Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Az IC jegyeket mennyivel...

Az IC jegyeket mennyivel előbb kell megvenni? Vagy lehet utazás előtt, mint a normális vonat jegyeket?

Figyelt kérdés
2017. aug. 23. 08:13
 1/7 anonim válasza:
Lehet utazás előtt is, én is úgy szoktam :)
2017. aug. 23. 08:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. De vasárnap este 6-kor egy hosszú hétvége végén simán lehet, hogy elfogynak a helyek.
2017. aug. 23. 08:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Hú. Nagyon köszi a segítséget. :)
2017. aug. 23. 08:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én előző nap meg szoktam venni.

Volt olyan, hogy az indulás előtt akartam megvenni és majdnem lekéstem emiatt a vonatot, mert nagyon sokan voltak. És persze akkor már alig vannak helyek. Az is lehet, hogy nincs is már hely. Legalábbis nálunk, mivel csak ez az egy normálisabb vonat van és mindenki ezzel akar menni.

2017. aug. 23. 09:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehetni lehet, de érdemes legalább 1 nappal előre gondolkozni és megvenni. Főleg hétvégék környékén, ünnepnapok előtt. Volt hogy már órákkal indulás előtt sem volt helyjegy.
2017. aug. 24. 09:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Továbbá ha szempont, a rendszer először feltölti az ablak melletti helyeket. Tehát ha az utolsó pillanatban veszed, akkor csúcsidőszakokban valószínűleg már csak folyosóoldali helyekre kapsz jegyet. Persze ez nem mindenkinek szempont. Érdemes mihamarabb megvenni.
2017. aug. 24. 17:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Ráadásul a pénteki és vasárnapi délutáni csúcsidőszakot kivéve előre váltva olcsóbb is az IC pót- és helyjegy.
2017. aug. 25. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!