Mozdony vezetők! Ha én tervezem, hogy elszegődök mozdonyvezetőnek azt mennyire ajánljátok? Milyen a képzés? Munkaidő? Fizetés?
Figyelt kérdés
2017. jún. 17. 11:14
11/15 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés. Békéscsabán hol tudnék jelentkezni ha ilyesmit szeretnék tanulni?
2017. jún. 18. 15:00
12/15 anonim válasza:
Ez nem lehet kérdés, ha tényleg ezt szeretnéd tanulni.
Ez szerintem csak fellangolás....
13/15 A kérdező kommentje:
szeretném magam elkötelezni a szakmai iránt szóval....
2017. jún. 18. 16:50
14/15 anonim válasza:
Nagy sz@rt kell szó szerint az utasításokat.. nem tudom mièrt rèmisztgetik az embereket ezzel màr hosszú idők óta.. mièrt jó ez?? Na meg az hogy szigorú az orvosi.. Igen szigorú, de ha nincs semmilyen krónikus betegséged (cukorbetegség, magas vèrnyomás) ès stressztűrő vagy akkor az orvosi is megvan.
Amugy tényleg nagyon sokat kell tanulni. Többet mint egyes egyetemeken. Nagyon fontos hogy akard ezt a hivatàst.
15/15 A kérdező kommentje:
De azt mondja meg valaki, hogy hol tudok jelentkezni ilyen képzésre?
2017. jún. 23. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!