Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mozdony vezetők! Ha én terveze...

Mozdony vezetők! Ha én tervezem, hogy elszegődök mozdonyvezetőnek azt mennyire ajánljátok? Milyen a képzés? Munkaidő? Fizetés?

Figyelt kérdés
2017. jún. 17. 11:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
látásod milyen?
2017. jún. 17. 11:31
 2/15 anonim ***** válasza:
76%

Ha ez a vágyad,azt mondom próbáld meg.

Te tudod.

DE:

Amit tudni kell:

A tanfolyam nem könnyű,de szerintem akinek minden vágya,annak nem lesz olyan nehéz.

Szigorú orvosi vizsga van,a látásodnak nagyon jónak kell lenni.

A fogaid is megnézik,mert az is fontos,hogy a fogaid rendben legyenek,de erre most nem térek ki,hogy miért...

Nagyon szigorú pszichológiai vizsga van.

A munka nem rossz,sokkal jobb mint egy gyárban vagy egy építőiparban dolgozni,de ki hogy van vele. Ha benne leszel akkor látod.

A fizetés sem rossz.

Ha elszánod magad,hogy belevágsz,hát te tudod...

Ha esetleg ez minden álmod,akkor azt mondom egy próbát megér.

2017. jún. 17. 12:07
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ja még annyit,hogy aki már mozdonyvezető annak a munkaidő 12 óra 45 perc. De nem minden szolgálat ennyi,van kevesebb is. De sokszor kihozzák az emberből a 12:45-öt.Ez a maximum.

Ha laktanya van akkor máshogy van számítva.

2017. jún. 17. 12:10
 4/15 A kérdező kommentje:
látásomat nem mondanám rossznak mert nem vagyok szemüveges, mondjuk az ilyen látásvizsgálatokon az orvosnál az apró betűket már nem látom
2017. jún. 17. 12:36
 5/15 A kérdező kommentje:
és régebben sose gondolkoztam azon hogy mozdonyvezető leszek de hallottam hogy jól keresnek és a pénz elég motiváló
2017. jún. 17. 12:37
 6/15 anonim ***** válasza:
89%

#2 Ne bbeszélj hülyeségeket... most voltam marciusban orvosnál, és nem nézték a fogamat...

Az orvosi sem olyan nagy dolog mint ahogy sokan előadják. Mindenki úgy adja elő mintha.kiváló képesség kell, ahhoz hogy orvisi vizsgálaton megfelelj. Nem képesség kell egészség. Szigorú, mint minden hatósági orvosi vizsgálat, de nem teljesíthetettlen, egészségesnek kell lenni.

Vér és vizeletvétel volt, ebből néznek pl cukorbetegséget, es drogtesztet.

Ekg, hallásvizsgálat, fül -orr- gége vizsgálat volt, szemészet, neurológiai vizsgálat volt es munkapszichológia, (tesztek es személyes beszélgetés is volt). Nekem 3 nap volt, mert igy kaptam időpontokat.

Ami a néhézség a tanulás, legalábbis számomra....

2017. jún. 17. 13:09
 7/15 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező: "régebben sose gondolkoztam azon hogy mozdonyvezető leszek de hallottam hogy jól keresnek és a pénz elég motiváló"

Így ne állj neki. Ezt szeretni kell....

2017. jún. 17. 13:11
 8/15 A kérdező kommentje:
mivel még sose próbáltam ezért nem tudom hogy milyen. de érdekesnek találom a mozdony vezetést még így is hogy sose csináltam :D
2017. jún. 17. 14:44
 9/15 A kérdező kommentje:
a tanulás része alatt mit értesz nehéznek?
2017. jún. 17. 14:45
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Keress rá az f1,f2,f2 függeléke,e101re.(ez egy része amit a kalauzoknak kell tudni.) S ezeket szó szerint. De mint egy verset. Nem könnyű de megtanulhhato... Tényleg be a pénz motiváljon.. Van akinek 4 vonat van egy nap,van h 8..változó. De a kollégák szeretik.(fedélzeti jegyellenor.)
2017. jún. 17. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!