Nagyon szeretnék mozdonyvezetőként dolgozni, hogy kezdjek bele?
Sziasztok
köszönöm hogy vetted a fáradságot és benéztél :) remélem tudsz segíteni akármivel, akárcsak egy jó tanáccsal.
kis fiúként nagyon szeretem volna mozdonyvezető lenni csak a sors úgy hozta hogy, más irányt vett az életem :)
De most már úgy érzem ideje lenne elkezdenem azt csinálni amit tényleg szeretnék és ebbe kérek tanácsokat.
Hol lehet jelentkezni? Tudom hogy ez tanfolyam de nem találtam sehol sajnos :/
Mi ennek a folyama? Jelentkezek majd behívnak vagy hogy van ez? Hogy lehet rá készülni?
Ha lehet minden írjatok le róla , remélem nem nagy kérés :)
Köszönök mindent előre is :)
Fura dolgokat írsz. Én beírtam a keresőbe, hogy mozdonyvezető képzés, és adott egy halom találatot, köztük pl. ezt:
Mozdonyvezető gyakornok munkakörbe keresnek munkatársakat.
Íme a vállalat hirdetése:
„Feladata:
16 hónapos tanfolyam során a dízel- és villamosmozdony, motorkocsi vezetésével kapcsolatos ismeretek, a vontatójárművek kiszolgálásával és vezetésével összefüggő műszaki és forgalmi jellegű tevékenységek és arra vonatkozó jogszabályok hatósági utasítások munkáltatói utasítások és rendelkezések teljes körű elsajátítása, hatósági vizsgák megszerzése.
A stratégiai és üzleti célok megvalósulása érdekében, határozott idejű képzési folyamat során a belföldi forgalomban résztvevő vonatokon a dízel- és villamosmozdony motorkocsi vezetői tevékenység ismereteinek, feladatainak elméleti, gyakorlati elsajátítása és a vizsgák sikeres letétele a szakember utánpótlás biztosítása érdekében.
A munkakör betöltésének feltételei:
érettségi,
orvosi alkalmasság,
3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány.
A felvételnél előnyt jelent:
műszaki végzettség
számítástechnikai alkalmazások felhasználó szintű ismerete,
a MÁV-START Zrt.-nél vagy annak jogelődjeinél, a MÁV-GÉPÉSZET Zrt.-nél és a MÁV-TRAKCIÓ Zrt.-nél korábban fennálló, nem a munkavállaló önhibájából megszűnt munkaviszony,
a jelentkező a MÁV-START Zrt. munkavállalójának gyermeke, illetve házastársa (élettársa),
a MÁV Zrt.-nél, vagy annak többségi tulajdonában álló gazdasági társaságnál korábban fennálló, nem a munkavállaló önhibájából megszűnt munkaviszony.
Várjuk azok jelentkezését, akik vállalják:
a 16 hónapig tartó komoly tanulást és a magas követelményeket támasztó hatósági vizsgák letételét,
az általánostól eltérő megszakítás nélküli munkarendben történő foglalkoztatást,
változó munkakörnyezeti feltételek melletti munkavégzést.
Munkavégzés telephelye: Budapest-Nyugati, Budapest-Keleti, Budapest-Ferencváros, Budapest-Déli, Szolnok, Székesfehérvár, Dunaújváros, Pusztaszabolcs.
A képzéssel kapcsolatos feltételeket a munkaszerződés részeként rögzítik.
Jelentkezési határidő: 2015. március 24.
Jelentkezés szakmai önéletrajz és motivációs levél megküldésével az alábbi e-mail címre: mozdonyvezetogyakornok2015@mav-start.hu
Bővebb felvilágosítást ad:
Zsibrita Melinda 1/511-8342
Bodó Ilona 1/511-4909”
Meg ilyent:
De válogass magad is:
Szia!
Először is olvasgasd ezt a fórumot:
Másrészt meg keress rá ezekre: jelzési utasítás, forgalmi utasítás. Ezt már most elkezdheted böngészni. Persze ezen kívül még más is lesz, de gondolom ezeket is kell tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!