Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Biztos h mehet nő mozdonyvezet...

Biztos h mehet nő mozdonyvezetőnek magánvasúti cégekhez dolgozni?

Figyelt kérdés
(egyszer már feltettem ezt a kérdést de most akkorehetnek oda v ki vannak onnan is szorulva?) arra lennék kíváncsi h oda is kell e a menethátszél v nem és az eüs vizsgálatnál van hallásvizsgálat? mv szeretnék lenni lány létemre egy magánvasúti cégnél de félek h nem vennék fel mert nincs sem hátszelem és lány is vagyok :( :/

2017. máj. 25. 22:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
46%

Mozdonyvezető nem lehet nő, legyen az a Máv, vagy akármiylen magáncég.

De motorvonatvezető lehetsz. Pl Flirt....

Orvosin van, vérvétel, szemészet, hallasvizsgálat, ekg, munkapszichológia.

2017. máj. 25. 23:01
 2/13 anonim ***** válasza:
78%

Ez is egy érdekes hungarikum, az osztrákoknál pl van mozdonyvezető nőci (nem motorvonat, mozdony! ).

Kérdező: lehet jobban járnál, ha ezt a kérdést valami vasútra specializálódott fórumon tennéd fel. A motorvonattal mi a baj? Onnan már csak egy típusvizsga egy mozdony, nem ?

2017. máj. 26. 01:12
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Személyesen kellene beballagnod MÁV személyzeti vezetőjéhez. A személyes találkozás a biztos. Szerintem minden további nélkül lehetsz mozdonyvezető.
2017. máj. 26. 09:05
 4/13 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

ez utóbbi a legjobb keresési hely..

2017. máj. 26. 09:10
 5/13 anonim ***** válasza:

[link]

Melyik szó nem világos? NEM LEHET, sem így sem úgy.....

Magyarországon nem....

2017. máj. 26. 09:35
 6/13 anonim ***** válasza:
Magyarországon nő sajnos nem lehet mozdonyvezető, csak motorvonatvezető. Remélhetőleg ez a későbbiekben megváltozik. Egy vasutas...
2017. máj. 26. 15:07
 7/13 anonim ***** válasza:
56%

Nem azert, DE ez szimpla diszkriminacio. Miert nem? Csak mert a Biblia azt mondja? Vagy fizikailag nem alkalmas? Talan a Mehe utban van vagy fennakad a petefeszke? Mert azt megertem, ha Terhesen nem dolgozhat, hiszen a villanymozdony azert kepes eleg furcsa magneses tereket generalni, De ha egy fefi fizikumat nem veszelyezteti akkor a noet sem. A a fizikum nem megfelelo, akkor a nyamnyila ferfiak fizikuma sem megfelelo. Esetleg egyebb erv?

Ferfi vagyok baratnovel meg mielott nekem estek. Lattam En mar csoszerelot, villanyszerelot, autoszerelot, heggesztot, illetve banya dompersofort noben, es nem voltak semmilyen hatranyban. SOT a domperre inkabb noket keresnek.

2017. máj. 27. 05:53
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A kapcsolások miatt nem engednek nőket, elvégre ahhoz komoly fizikum kell. Mondjuk nem értem, hogy ha a motorvonat meghibásodik, és segély-vonókészüléket kell alkalmazni, annak is van súlya. És azt pedig vezetheti nő. Tehát logika nincs benne, de ez az ok eredetileg: a kapcsolások.
2017. máj. 27. 20:44
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
En ezt ertenem meg nem is, ismerek jopar leanyzot akikkel nem kellene kotekedni, na most akkor azok nem eleg erosek?
2017. máj. 28. 10:52
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
De,vannak elég erős leányok hozzá, pl Ausztriában is van női mozdonyvezető. Ez Magyarországon valami régi beidegződés a múltból, és megmaradt,mint a jelző fénye vörös, és nem piros...
2017. máj. 28. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!