"Kívülállóként" mennyire nehéz bekerülni a MÁVhoz mozdonyvezetőnek?
El kell végezned a megfelelő iskolákat és jelentkezni.
Szerintem nem olyan nehéz bekerülni. Lehet, hogy nem a jelenlegi lakóhelyeden, de szerintem el tudsz helyezkedni náluk.
Egyébiránt létezik egy ilyen is:
itt megtalálod az aktuális meghirdetett állásokat a MÁV-nál, illetve jelentkezhetsz az adatbázisukba is.
Ha minden végzettséged megvan, nem akkora lehetetlenség, de ne feledd, nagyon nehéz bekerülni, még így is.
Ez egy olyan munkahely ahová jelentkezned kell hogy van ilyen végzettséged és szívesen dolgoznál, beraknak az adatbázisba, aztán ha üresedés van, akkor behívhatnak egy kis beszélgetésre, aztán majd kiderül mi lesz.
Persze nehéz bekerülni, mert kemény protekció is kell ám oda, mert ha üresedés van nyilván elsősorban azokat hívják be akik ismerősek már arra felé. De megkell próbálni.
"de szerintem el tudsz helyezkedni náluk"
Első, az a baj, hogy csak "szerinted". Ha nem vagy képben, minek kommentelsz? Ha szerinted el tud helyezkedni, mert simán bekerül a 800 jelentkezőből a 30-ba, akkor fejet hajtok előtted. Nem lehetetlen semmi sem, de ez nem a "szerintem el lehet helyezkedni, igen"-kategória. Ja, és jó, ha 2-4 évente meghirdetnek 1 db ilyen 30 fős képzést.
Tiszta egyszerű, hát persze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!