Miért megy még mindig ilyen lassan a kettes metró?
15-tel
(úgy látom, te nagyon nem akarsz tanulni)
Épp tegnapelőtt kérdezték meg ugyanezt.
Emiatt nem tudom, hogy tudsz elkésni, hisz számítasz rá, tudod, hogy lassabban megy.
Korábban kell indulni 5 perccel...
Aki óránként járó vonathoz megy, vagy vonattal jön, annál nem úgy van, hogy majd öt perccel korábban megy ki a metróhoz!!!
Gondolom félnek, hogy két szerelvény megint egymásba megy. Csak azt nem értem, hogy olyan egyenes és kilométerre belátható szakaszon, ahol látja, hogy nincs előtte semmi, ott mi a bánatért nem lehet kicsit meghúzni a tempót. Ez nem biztonsági intézkedés, hanem szándékos balhéteremtés. Oké, a beláthatatlan kanyar előtt lelassít, hogy meg tudjon állni, ha mégis ott lenne előtte valami. Egyébként meg elképzelésem nincs, hogy sikerült összemenniük, ugyanis némi igen csekély vasútforgalmi ismereteim alapján amíg egy vonat nem hagyta el az adott térközt, addig a következő el se indulhat abba bele. A térközök meg direkt kellő hosszúságúak, biztos nem egy beláthatatlan kanyar eleje és vége. Akkor ehhez képest ilyen szövegeket hallani, hogy csúszik-e a fék a kanyarban??? Komolyan nem értem. Inkább hogy került be két szerelvény egyszerre egy állomásközbe? El se indíthatják addig az előző állomásról.
Szerintem e mögött az egész mögött az van, hogy vkik vmiért a jónéppel direkt éreztetni akarják, hogy lám-lám szarul lett az a 2-es metró megcsinálva, arra viszont gondolatuk sincs, hogy akkor a problémát megfogják, és helyretegyék.
5-ös! Nem látok a dolgok mögé, nincsenek érdemi ismereteim. Gondlom neked sem. De mondasz valamit, egyetértek azzal, hogy lehetséges ez is.
Volt egy tanárom a hetvenes években. Politikai nézetei miatt nagyot bukott, s így lett töritanár. Annak pokoli rossz, mert betű szerint kellett visszamondani neki a könyvet. Lehet, itt is ez történik.
Valaki úgy védi a hátát, hogy keményen betart mindent, amit kell.
Lehet Orbán-Tarlós háború része is. Nem feltétlenül az előző rendszerre felelősségtolás. Tarlós már többször próbálkozott viszonozni azt a kedvességet, amit elvbarátaitól kap.
Nem biztos, hogy igazam van, csak gondolkodom.
Egyébként itt olvastam jelzőmeghaladásról. Térközön kívül volt a vonat, de nem tudott megállni. Nem megy ez olyan gyorsan maxon sem, hogy akkorát csússzon.
Az újságok a történés másnapján kifejezetten lassan mozgó járművekről írtak, s hogy a csak felügyeletet ellátó vezetők arra voltak utasítva, hogy csak végső esetben avatkozzanak közbe, ha a szoftver hibázik. Ezért kivárt a sofőr.
Ez már nevetséges, most évekig így fog menni, mert szartak jól megcsinálni a fékezőrendszert, és a csúszós levelekre fogják a dolgot.
Nem a szoftvermérnökökre, akik elnéztek ezt-azt...
Aki szerint meg el kell indulni öt perccel előbb, az próbálja meg ezt a napközben negyven percenként közlekedő hévekhez kötni... vagy eljövök negyven perccel előbb, vagy elkések, itt nincs játszok öt-tíz percekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!