Idén nyáron már sokkal elviselhetőbb lesz a hőség a 3-as metró vonalán?
Figyelt kérdés
Eddig mindig igyekeztem nyáron elkerülni a 3-as metrót, mert szinte megfulladtam az ottani állott, forró levegőtől. Viszont ha jól tudom, a régi-új metróknak köszönhetően már nem lesz ott meleg. Nem tudom, hogy nyárra mennyi fog belőlük közlekedni, de ezek szerint valamivel jobb lesz az idő odalent?2017. márc. 22. 07:47
1/3 anonim válasza:
Alig lesz meg forgalomban felújított vonat. Magyarul a régi vonatok fékezéskor továbbra is fűteni fogjak az alagutat. Ráadásul az új vonatokon nincs állandó kényszerszellőzés, csak ventillátor meg az ablak, amiből az előbbi elromolhat. Szerintem hiba volt légkondi nélkül rendelni a felújítást.
2/3 anonim válasza:
Nagyjából a járművek egy harmada lesz nyáron új,a maradék régi. A régiek továbbra is fűteni fognak.
3/3 anonim válasza:
Az ujakban egesz kellemes a ventillator.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!