Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi értelme van a 3-as metró...

Mi értelme van a 3-as metró felújításának a megállók felújítása nélkül?

Figyelt kérdés
Mert szerintem semmi értelme nincs, csak akkor van értelme a beruházásnak, ha a megállókat is felújítják.

2016. nov. 23. 19:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Semmi értelme, plusz még az EU támogatást is bukhatja ezzel az állam, de stadionokra kell a pénz.
2016. nov. 23. 19:18
 2/11 anonim ***** válasza:
20%

Na ezt nem értem. Nap mint nap sírtok, hogy életveszélyes a 3-as metró. Mégis használjátok, és feleslegesnek tartjátok a felújítást, ha abban nem lesz benne az állomások otikai tuningja.

Fuck logic.

2016. nov. 23. 19:22
 3/11 anonim ***** válasza:
38%

Igazad van, bár nem tudom miért angolul. Amit írsz, nagyon logikátlan. A te észrevételed az, nem a kérdező logikája, s nem a használóké.

Nem a kinézettel van baj, hanem sokak szerint az alagút maga, a pálya életveszélyes, vagy ahhoz közeli állapotban van, az állomások műszaki állapota is rossz.

Nem csicsázás hiányzik, hanem a biztonság.

És hogy miért használják mégis sokan?

Több oka van?

1 nagyon nehéz kikerülni annak, akinek ezen a vonalon van dolga.

2 nem mindenki hallott arról, hogy veszélyes

3 aki hallott róla, az is csak egymásnak ellent mondó információkhoz jutott hozzá.

2016. nov. 23. 19:58
 4/11 anonim ***** válasza:
80%

"Na ezt nem értem. Nap mint nap sírtok, hogy életveszélyes a 3-as metró. Mégis használjátok, és feleslegesnek tartjátok a felújítást, ha abban nem lesz benne az állomások otikai tuningja."

Teljesen jogos az elvárásunk, ugyanis egyrészt teljes felújítást ígértek, és ebből miért kéne engednünk? Másrészt igenis elvárható, hogy Budapest legforgalmasabb metróvonalán ne ótvar, lepusztul állomások legyenek.

2016. nov. 23. 19:58
 5/11 A kérdező kommentje:

2. válaszoló: Igen feleslegesnek tartjuk, mert az utasok az állomásokat látják és nem a síneket, és az állomás is felújításra szorul.

Nem tetszik a stílusod.

2016. nov. 23. 20:00
 6/11 anonim ***** válasza:
43%

"Mert szerintem semmi értelme nincs, csak akkor van értelme a beruházásnak, ha a megállókat is felújítják."

Tehát ha van egy üzembiztos, biztonságos rendszerű, felújított szerelvényekből álló vonal, az semmit sem ér, ha az állomások olyanok, amilyenek? Áhá, értem.

Az állomások okádékul néznek ki, régiek, szétesőben van a burkolatuk, az utastájékoztatás kritikán aluli. De ettől még nem felesleges a pálya és a bizber felújítása. Keveritek a szezont a fazonnal. :)

2016. nov. 23. 20:03
 7/11 anonim ***** válasza:
72%
Kötelező korszerűsíteni a megállókat is, többek közt az akadálymentesítés az egyik feltétele annak, hogy EU-s támogatásból legyen felújítva. Ha ez elmarad, akkor nincs támogatás, és a fővárosnak saját forrásból kell finanszírozni a beruházást. Nem a csicsa a lényeg! Bár a 80-as évek hangulata egy fővárosban elég ciki.
2016. nov. 23. 20:50
 8/11 anonim ***** válasza:
74%
Az akadálymentesítésről mar rég lemondott a főváros. Most az állomások felújítása maradhat ki, hiszen az alagutak, szigetelések, gépészeti és elektromos berendezések felújítasa, a biztosítóberendezés korszerűsítése, az alépítmény és a pálya rendberakása üzembiztonság szempontjßból elengedhetetlen. A járólapok, falfelületek cseréje meg csak az utasok komfortérzetét javítja. Érzed a különbséget?
2016. nov. 23. 21:00
 9/11 anonim ***** válasza:
84%
Így aztán sok értelme van egy kérdésre válaszolni, ha mindenkit lepontoznak...
2016. nov. 23. 22:06
 10/11 anonim ***** válasza:
72%
Elmegy a jó kůrva anyjába az, aki mindenkit lepontoz és båszik ideírni a véleményét. Köszi.
2016. nov. 24. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!