Mi értelme van a 3-as metró felújításának a megállók felújítása nélkül?
Na ezt nem értem. Nap mint nap sírtok, hogy életveszélyes a 3-as metró. Mégis használjátok, és feleslegesnek tartjátok a felújítást, ha abban nem lesz benne az állomások otikai tuningja.
Fuck logic.
Igazad van, bár nem tudom miért angolul. Amit írsz, nagyon logikátlan. A te észrevételed az, nem a kérdező logikája, s nem a használóké.
Nem a kinézettel van baj, hanem sokak szerint az alagút maga, a pálya életveszélyes, vagy ahhoz közeli állapotban van, az állomások műszaki állapota is rossz.
Nem csicsázás hiányzik, hanem a biztonság.
És hogy miért használják mégis sokan?
Több oka van?
1 nagyon nehéz kikerülni annak, akinek ezen a vonalon van dolga.
2 nem mindenki hallott arról, hogy veszélyes
3 aki hallott róla, az is csak egymásnak ellent mondó információkhoz jutott hozzá.
"Na ezt nem értem. Nap mint nap sírtok, hogy életveszélyes a 3-as metró. Mégis használjátok, és feleslegesnek tartjátok a felújítást, ha abban nem lesz benne az állomások otikai tuningja."
Teljesen jogos az elvárásunk, ugyanis egyrészt teljes felújítást ígértek, és ebből miért kéne engednünk? Másrészt igenis elvárható, hogy Budapest legforgalmasabb metróvonalán ne ótvar, lepusztul állomások legyenek.
2. válaszoló: Igen feleslegesnek tartjuk, mert az utasok az állomásokat látják és nem a síneket, és az állomás is felújításra szorul.
Nem tetszik a stílusod.
"Mert szerintem semmi értelme nincs, csak akkor van értelme a beruházásnak, ha a megállókat is felújítják."
Tehát ha van egy üzembiztos, biztonságos rendszerű, felújított szerelvényekből álló vonal, az semmit sem ér, ha az állomások olyanok, amilyenek? Áhá, értem.
Az állomások okádékul néznek ki, régiek, szétesőben van a burkolatuk, az utastájékoztatás kritikán aluli. De ettől még nem felesleges a pálya és a bizber felújítása. Keveritek a szezont a fazonnal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!