Mi értelme van, hogy ott áll 1-1 ember a metró mozgólépcsőjénél?
Figyelt kérdés
2016. jún. 17. 18:24
1/4 anonim válasza:
Jegyellenőrzést végző biztonsági őrök. A bevétel növelése érdekében vannak ott, hatékonyságuk persze gyenge.
2/4 anonim válasza:
bérletet vizsgálnak, 4esnél meg ha valaki nem tartja be a biztonsági sávot, hogy "kedvesuramhúzodjonbeljebb"
3/4 A kérdező kommentje:
Értem én, hogy mi lenne az eredeti céljuk, de szánalmasan gyenge a hatékonyságuk. Persze akkor amikor kifele mennél 4-en vegzálnak... :D Normális esetben először ellenőrzik, hogy jogosult vagy-e használni, utána pedig igénybe veheted. De ez a módszer... :D
A másik meg a 4-es. 1-2-3-as metróknál megtudják ezt oldani automatikusan, 4-esnél meg mindenhova kell 2 ember a peronhoz? :D
2016. jún. 17. 18:49
4/4 anonim válasza:
szerintem ha nem megy odébb az emberünk, akkor megállítják a metró automatáját és azért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!