Amennyibe a tömegközlekedés kerül annyiból minden állampolgárnak jutna egy-egy saját autó?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 9. 10:35
11/34 A kérdező kommentje:
Addig nem tudok érvelni amíg számszerűen nem tudom hogy mennyibe kerül a tömegközleekedés fenntartása éves szinten A kérdést is ezért írtam ki.
2016. ápr. 9. 12:45
12/34 anonim válasza:
Erre a számok ismerete nélkül én sem tudok válaszolni. De az biztos, hogy azokat az autókat tankolni is kéne, javíttatni. Azon kivül rengeteg parkolót kéne építeni, amit a nagyobb városok nem bírnának el. Utakat kéne bővíteni, különben állandó dugó lenne, ez viszont a legtöbb városban már nem fér el. Marhára szennyezett lenne a levegő. Arról nem is beszélve, hogy mi lenne a gyerekekkel vagy az idősekkel, akik nem tudnak vezetni vagy éppen veled, ha kitöröd a bokádat és két hónapig nem vezethetsz emiatt.
13/34 anonim válasza:
De nem értitek, hogy ezek az érvek nem érdeklik a kérdezőt?
14/34 A kérdező kommentje:
De érdekelnek a szociális és az infrastrukturális érvek is csak nem mindegy hogy mennyi pénz áll rendelkezésre.sok pénzből mindent meg lehet oldani.
2016. ápr. 9. 13:51
16/34 A kérdező kommentje:
És fogadni mernék hogy a következő érv szegény vasutasok meg buszvezetők sajnáltatása lesz!
2016. ápr. 9. 14:11
17/34 anonim válasza:
Teljesen felesleges fogadnod bármire is. Épp elég gazdasági és ésszerűségi érv hangzott el az ötleted megvalósíthatatlansága mellett, a szociális megfontolásokat teljesen figyelmen kívül hagyva is marhaság amit kitaláltál.
18/34 A kérdező kommentje:
Csak hogy én nem azt kérdeztem hogy megvalósítható e!Hanem azt hogy kerül e olyan sokba a tömegközlekedés hogy mindenkinek jutna belőle 1-1 autó!
2016. ápr. 9. 15:58
20/34 A kérdező kommentje:
19-es,miért,mennyibe kerül a tömegközlekedés?te tudod?
2016. ápr. 9. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!