Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen érzés volt sok-sok év...

Milyen érzés volt sok-sok év tömegközlekedés után végre saját autót használni?

Figyelt kérdés

Még 3 hét és lesz autónk a párommal. Nagyon nagyon be vagyok már sózva. Egész életemben BKV-ztam, csak ritkán kaptunk kölcsön 1-1 napra kocsit. És most jön a saját :) Végre ezerszer egyszerűbb lesz a nagybevásárlás, és nem kell 1 órát utazunk egy 40 perces óra miatt, hanem 20 perc alatt ott vagyunk. Végre el tudunk menni nyáron nyaralni (kicsit bonyolult, de sok minden miatt nem tudtunk vonattal nyaralni indulni).

Nektek milyen érzés volt? Úgy érzem, mintha hihetetlen szabadságot adna :)

2015. febr. 5. 14:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Tisztább, fertőzéstől mentes, gyorsabb, nehezebb parkolót találni, kényelmesebb, drágább, több időm marad, de idegesítő BP-n vezetni, mint utazni.
2015. febr. 5. 14:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Jó volt hogy nem kellett apámtól elkérnem az autót és várni arra hogy mikor nem használja. Nem kell beszámolnom arról hogy hova megyek, minek kell az autó. Az én autóm fiatalabb, kevesebbet fogyaszt. Apám kocsijába sokat kellett tankolnom mert elvárta hogy többet tankoljak mint amennyit megyek vele, de inkább tankolom a saját autómat.

Előtte robogóztam de most télen is hanyagolni tudom a buszozást.

Egyébként ha már kivan fizetve az adó, biztosítás, műszaki, akkor már nem kerül többe autózni mint buszozni. Persze csak ha megbízható az autó és nem egy benzintemető. Busszal 10-10km 500ft. Autóval kb 1,5 liter benzin ami most kb 500ft.

2015. febr. 5. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!